Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016
Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου
Σε γενική συνέλευση οι εκπρόσωποι των γιατρών όλης της χώρας θα αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους κατά του ασφαλιστικού.
Οι πρόεδροι των Ιατρικών Συλλόγων όλης της χώρας αποφασίζουν σε γενική συνέλευση που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 6.2.2016 για το πώς θα πορευτούν στο άμεσο μέλλον κατά του σχεδίου της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.
Η Συνέλευση πραγματοποιείται έπειτα από σχετικό κάλεσμα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρης Βαρνάβας υπογράμμισε από την πλευρά του ότι νομοσχέδιο δεν υπάρχει, καθώς πρόκειται για το αρχικό σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό ενώ στη βάση αυτή θα μπορούσε ουσιαστικά να ξεκινήσει διάλογος από την αρχή.
Η Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και των προέδρων όλων των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ του Σαββάτου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου