Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Προς συμβιβασμό εργαστηριακοί γιατροί ΕΟΠΥΥ; Τι θα γίνει με τις δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 
Health Report.gr

Το μέλλον των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών γιατρών όλης της χώρας που ξεκίνησαν κατά του ΕΟΠΥΥ κρίνεται αυτήν την εβδομάδα.

Μόνο οι μισοί εργαστηριακοί γιατροί της χώρας αναστέλλουν την επίσχεση που είχαν ξεκινήσει κατά του ΕΟΠΥΥ. Ειδικότερα σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της ηγεσίας του ΕΟΠΥΥ και των εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας (ΠΟΣΙΠΥ), επιχειρήθηκε να βρεθεί λύση μεταξύ των δύο πλευρών ώστε να σταματήσει ηεπίσχεση που έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες τα διαγνωστικά εργαστήρια και κέντρα σε όλη τη χώρα.

Τελικώς τα μέλη της ΠΟΣΙΠΥ αποφάσισαν να διακόψουν την κινητοποίηση τους, ενώ οι σύλλογοι των εργαστηριακών γιατρών της περιφέρειας αναμένεται νααποφασίσουν εντός της εβδομάδος.

ΔΕΝ αναστέλλουν όμως οι εργαστηριακοί γιατροί της Δυτικής Ελλάδος (Σύνδεσμος Εργαστηριακών Ιατρών Δυτικής Ελλάδος) οι οποίοι προς ώρας συνεχίζουν κανονικά την επίσχεση.

Πάντως αποτέλεσμα της επίσχεσης των γιατρών είναι να πληρώνουν οιασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ από την τσέπη τους όλο το κόστος μιας εξέτασης και όχι μόνο τη συμμετοχή. Διαβάστε πότε ξεκίνησε η επίσχεση αλλά και όλα τα αιτήματα του κλάδου ΕΔΩ: «Τέλος οι δωρεάν εξετάσεις με τον ΕΟΠΥΥ! «Μπλόκο» εργαστηριακών γιατρών σε όλη τη χώρα»

Προκειμένου να λυθεί η επίσχεση, ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ «έδωσε» …δωράκια στους εργαστηριακούς γιατρούς ώστε να …ξεχάσουν την υποκοστολόγηση των εξετάσεων κατά μέσο όρο 43%, που έγινε τον Δεκέμβριο και έχει κάνει πολλά ιατρεία να βρίσκονται λίγο πριν το λουκέτο.

Άλλωστε οι τιμές των εξετάσεων δεν πρόκειται να αυξηθούν ώστε να αυξηθεί και η αποζημίωση προς τους γιατρούς. Ίσια ίσα το αντίθετο. Η τρόικα και ειδικά ο επικεφαλής του τομέα της Υγείας Τζουζέπε Καρόνε περιμένουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη να μειώσουν περαιτέρω τις τιμές ακόμη και κατά 68%. Δείτε ΕΔΩ όλο το άγριο παρασκήνιο με τον τροϊκανό Καρόνε που ζητά γη και ύδωρ…: «Έρχεται νέο άγριο κούρεμα στα διαγνωστικά αν δε μειωθούν οι δαπάνες! Το τελεσίγραφο της τρόικας»

Βέβαια πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν ότι περί τα τέλη Μαρτίου η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ θα επανεξετάσει το μέτρο των μειώσεων των τιμών που ελήφθη, κρίνοντας από το πώς θα πάει η συνολική δαπάνη των διαγνωστικών εξετάσεων τον μήνα Ιανουάριο. Όχι βέβαια ότι αυτό σημαίνει πως θα αυξηθούν και πάλι.

Τι πήραν οι γιατροί

Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ δεσμεύτηκε στους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας (ΠΟΣΙΠΥ) ότι ο κλάδος θα πληρωθεί τον μήνα Νοέμβριο.

Το ρευστό του ενός μηνός αναμένεται να δώσει μια πολύ μικρά ανάσα ειδικά στα μικρά εργαστήρια και ιατρεία που δεν είχαν χρήματα ούτε αναλώσιμα υλικά να αγοράσουν (αντιδραστήρια κ.λ.π.)

Το πρόβλημα της βιωσιμότητας τους όμως παραμένει…


Ο νέος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Σωτήρης Μπερσίμης

Η άλλη δέσμευση του προέδρου του ΕΟΠΥΥ προς τους εκπροσώπους της ΠΟΣΙΠΥ ήταν πως από δω και πέρα οι πληρωμές του 2016 θα δίνονται στο 100% και όχι με την προκαταβολή που συνηθιζόταν έως σήμερα (90%) αφήνοντας για τις …καλένδες το υπόλοιπα 10%.

Ωστόσο θα προηγείται δειγματοληπτικός έλεγχος στο 5% των εξετάσεων που έχει πραγματοποιήσει κάθε γιατρός και κάθε εργαστήριο ξεχωριστά για να διαπιστωθούν τυχόν παραβάσεις οι πλασματικές εξετάσεις.

Έρχεται το νέο πλαφόν

Στο μεταξύ προκειμένου να συγκρατηθεί η συνολική δαπάνη για τις διαγνωστικές εξετάσεις από τον Μάρτιο θα αρχίζει να εφαρμόζεται το νέο σύστημα ελέγχου.

Θα υιοθετηθεί όριο εξετάσεων σε κάθε ασθενή ανά ΑΜΚΑ ενώ ταυτόχρονα θα ισχύσουν και τα προηγούμενα μέτρα που έθεταν αριθμητικό όριο συνταγογράφησης στους γιατρούς. Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά πως κόβονται οι εξετάσεις ανά ασθενή και ανά ΑΜΚΑ: «Νέος «κόφτης» στις διαγνωστικές εξετάσεις του ΕΟΠΥΥ! Πότε θα εφαρμοστεί».

Ο συνδυασμός των δύο μέτρων αναμένεται να περιορίσει την προκλητή ζήτηση ευελπιστεί το υπουργείο Υγείας, αφού θα ακολουθούνται συγκεκριμένεςσυνταγογραφικές και θεραπευτικές οδηγίες πριν ένας ασθενής υποβληθεί σε μία εξέταση.

Τι θα κάνουν οι γιατροί

Στο μεταξύ όμως μετά τα νέα δεδομένα οι εκπρόσωποι των εργαστηριακών γιατρών αλλά και των κέντρων αναμένεται να συνεδριάσουν για να καθορίσουν το μέλλον της επίσχεσής τους.

Όπως λέει στο HealthReport.gr η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και μέλος του ΔΣ του ΠΙΣ Άννα Μαστοράκου: «Θα συνεδριάσουν όλα τα όργανα και οι ενώσεις των γιατρών ανά τη χώρα προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις. Κάθε περιοχή θα κρίνει και τις εξελίξεις και θα καθορίσει τη στάση της».

Πάντως προς τις αρχές Μαρτίου αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και πάλι ο περιβόητος Τζουζέπε Καρόνε της τρόικας προκειμένου να ελέγξει όλη την πορεία των μέτρων του τομέα της Υγείας ενώ όπως κάθε φορά θα εστιάσει στις διαγνωστικές εξετάσεις.

15 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΠΟΣΙΠΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ .ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ? ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ Η ΠΟΣΙΠΥ ? ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ? ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΣ.ΣΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ.......ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ...ΗΔΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΑΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗ..ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΑΣ..ΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ..ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H ΠΟΣΙΠΥ σε καμμιά περίπτωση δεν εκπροσωπεί τους εργαστηριακους της Ελλάδας. Αν λοιπόν αποφασίζει αναστολή της επίσχεσης, δε μας κάνει εντύπωση, γιατί ούτως ή άλλως οι "ολίγοι" που την απαρτίζουν δεν έκαναν επίσχεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ-ΑΡΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ Κ.ΤΗΣ ΠΟΣΙΠΥ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΙΣΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΛΑΔΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ?ΝΤΡΟΠΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ποιος είπε ότι νομιμοποιείται;;;; Η ΠΟΣΙΠΥ εκπροσωπεί τον εαυτό της και μόνο. Δεν αποδεχομαστε την εκπροσωπησή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμα δει καποιος την ανακοινωση της ΠΟΣΙΠΥ θα καταλαβει οτι τα σημεια βαση των οποιων αναστελλει την επισχεση ειναι στο ΘΑ παλι θα εκκαθαριστουν τα παλαια ετη - παλι θα περασουν πρωτοκολλα- θα και θα -το μεγαλυτερο γελιο ειναι το 2ο σημειο με το rebate το οτι θα μας το λενε καθε μηνα ειναι η διαφορά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνάδελφοι, έχουμε μια ευκαιρία να συντονίσουμε μόνοι μας το (οχι και τόσο ευοίωνο) μέλλον μας, ας μήν επιτρέψουμε στούς κυρίους της ΠΟΣΙΠΥ να μας βουλιάξουν, συνεχίστε την επίσχεση και παρακινήστε και τους συλλόγους που δεν συμμετέχουν να μας εξηγήσουν τι προοπτικές προβλέπουν υπο αυτές τις συνθήκες για τους ίδιους και τα εργαστηριά τους, κατα την ταπεινή μου γνώμη είμαστε σε μονόδρομο,αν συνεχίσουμε πιθανόν να θφάσουμε σε κάποια διέξοδο, η αναστροφή πορείας ισοδυναμεί με μετωπική σύγκρουση και μχωρίς ασφαλιστική κάλυψη.ΣΥΜΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΧΕΣΗ.θωμόπουλος Ιωάννης/ βιοπαθολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ. Ο ΤΙΜΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΖΗΤΩ Ο ΕΟΠΥΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΗΤΩ Ο ΕΟΠΥΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.
      ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΕ ΕΟΠΥΥ.
      Ο ΕΟΠΥΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ.
      ΧΩΡΙΣ ΕΟΠΥΥ ΤΑ 3/5 ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ.ΜΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ.
      ΖΗΤΩ Ο ΕΟΠΥΥ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΟΠΩΣ ΣΚΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
      Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΛΑΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  9. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ? ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ Η ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ? ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ. ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!!! ΕΙΡΗΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΟΠΥΥ ,ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΠΟΣΙΠΥ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ. ΤΟΥ ΣΙΔΕΙΔΕΛ. ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ????
    ΕΙΡΗΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟ ΧΡΕΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΩΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΤΗΡΊΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ , ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΜΙΛΟΥΣ ΔΩΣΤΕ ΤΑ. ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΤΟΥΜΠΕΚΙ, Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ.... ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΟΡΙΣΤΕ... ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΙΑΤΡΟΠΟΛΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ. Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΧΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ, ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΛΧΗΜΙΕΣ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ ,ΚΤΛ., ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ Ο ΕΟΠΥΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΧΤΗΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΆΚΟΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ .
    ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΕΟΠΥΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΧΤΗΣ.
      ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
      ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.

      Διαγραφή
  12. o 12:50 έθεσε τις σωστές βάσεις του ΕΟΠΥΥ:εισαι λαμόγιο ;μπαίνουν τα πελατάκια μεσα τα παραμυθιάζεις και τους τα παίρνεις!!!οι υπόλοιποι πουλήστε ιατριλίκη!!!όλοι θέλουν να κάνουν την δουλειά τους γρήγορα και φτηνά !!βλεπε τι εγινε στο ΕΣΥ και το ΙΚΑ ....τα περισσοτερα ιατρεια κλεισαν και μπήκαν από τα παραθυρα και χορτασαν φακελάκια και απογευματινα πελατακια >>>όλα κάνουν κύκλο!!!!! τι Ανδρεας τι Αλεξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΕΟΠΥΥ είναι κράχτης, αλλά αγαπητοι ΕΟΠοπληκτοι συνάδελφοι, οι κλινικοί έχουν το 1/10 των παγίων εξόδων που έχουν οι εργαστηριακοι (και πολλά λέω). Οπότε, σταδιακά, τα 3/5 των εργαστηριων που αναφέρει ο πρώτος ΕΟΠΟπληκτος, σύντομα θα κλείσουν, αφήνοντας τους υπόλοιπους να αλωνίζουν ανενόχλητοι. Να εξαπατούν, να εισπράτουν ευφάνταστες συμμετοχές και να συνεργάζονται με κλινικούς (απο εκείνους που αναζητούν εκτυπωτές καλης ποιότητας, για να τυπώνουν αρειμανίως). \

    Ομως, εμείς οι υπόλοιποι, έχετε δικιο, έχουμε ψευδαισθήσεις και θέλουμε να είμαστε γιατροί, επιστήμονες και να έχουμε το μέτωπο καθαρό και μουτρα να κοιτάζουμε τον κόσμο. Δεν είμαστε φτηνιάρηδες, γλύφτες, απατεώνες....Κι όσο μπορούμε, θα αντιδρούμε....όσο για εσάς τους υπόλοιπους, δεν ζούμε σε γυάλα, ξέρουμε τι είσαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή