Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Από κόσκινο τα βιογραφικά των 14 νέων Υποδιοικητών των ΥΠΕ!


Από κόσκινο περνούν οι υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας τα βιογραφικά των νέων Υποδιοικητών που έχουν επιλεγεί ήδη για τις Υγειονομικές Περιφέρειες εδώ και μέρες.
Τα ονόματα των 14 στελεχών που αναμένεται να αναλάβουν στις επτά ΥΠΕ της χώρας, έχουν εδώ και μέρες καθορισθεί αλλά καθυστερούν ακριβώς εξαιτίας αυτού του ελέγχου.

Να σημειωθεί πάντως πως οι περισσότεροι από τους 14 νέους Υποδιοικητές των ΥΠΕ έχουν ενημερωθεί προσωπικά από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια ότι θα αναλάβουν καθήκοντα.

Δεν έχει σβήσει εξάλλου από τη μνήμη ακόμη η περίπτωση του προτεινόμενου Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Γιώργου Τοπαλίδη, ο οποίος ενώ είχε ανακοινωθεί κανονικά, διαπιστώθηκε την τελευταία στιγμή ότι είχε παρουσιάσει άλλες πληροφορίες για το βιογραφικό του. Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε γίνει: «Κικίλιας: Παύει από Διοικητή της 3ης ΥΠΕ τον Γεώργιο Τοπαλίδη για ψεύτικο βιογραφικό»


Γι αυτό και στο υπουργείο Υγείας – λένε καλά γνωρίζοντες στο HealthReport.gr– κοιτούν σχολαστικά τα βιογραφικά που έχουν αποστείλει οι νέοι Υποδιοικητές, διασταυρώνουν τις πληροφορίες με αρχές και πανεπιστήμια, προκειμένου να μη γίνει ανάλογο λάθος.

Όπως λέει και ο λαός, όταν καείς στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι…

Δ.ΕΥΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου