Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Στην εφημερία του «Αττικόν» αιφνιδίως ο Βασίλης Κικίλιας!


Την εφημερία του Νοσοκομείου Αττικόν επισκέφθηκε αιφνιδίως μεταμεσονύκτια ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Ο κ.Κικίλιας έφθασε λίγο μετά τα μεσάνυκτα στο Αττικόν όπου και μπήκε απ’ ευθείας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο τα ράντζα είναι σύνηθες φαινόμενο και δεν έχει αντιμετωπισθεί ποτέ τα τελευταία χρόνια.Ο Βασίλης Κικίλιας την ώρα που μπαίνει στο Αττικόν με τους συνεργάτες του

Ο κ.Κικίλιας, ο οποίος μόνος του γνωστοποίησε το γεγονός από τα social media, είχε προαναγγείλει ουσιαστικά την άφιξή του στο Αττικόν, καθώς -όπως είπε -από τα στοιχεία προκύπτει ότι υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις ειδικά στη διεξαγωγή των διαγνωστικών εξετάσεων με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι ασθενείς. Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε πει και πως θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα: «ΕΣΥ: Για διαγνωστικές εξετάσεις στον ιδιωτικό τομέα! Σε ποια δημόσια νοσοκομεία θα ισχύσει»

Ο Βασίλης Κικίλιας συνομιλεί με εργαζόμενους στο Αττικόν

Ο υπουργός Υγείας πάντως έμεινε αρκετή ώρα στο Αττικόν, συνομίλησε με γιατρούς και εργαζόμενους καθώς και με ασθενείς και συγγενείς ασθενών ώστε να διαπιστώσει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στο νοσοκομείο.

4 σχόλια:

  1. Καραγκιοζλικια ω κατηγορίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι, πρώτα στα social media μετά η.....αιφνιδιαστική επίσκεψη ! Α ρε σουργελο


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γνωστοποίησε την επίσκεψη και πήγε μετά. Από εκεί να καταλάβετε σοβαρότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή