Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Νέες διοικήσεις για 20 νοσοκομεία της χώρας




Είκοσι νέοι διοικητές και υποδιοικητές τοποθετούνται σε νοσοκομεία της χώρας, που η κάλυψη κενών στις διοικήσεις τους εκκρεμούσε από καιρό.

Με την σχετική απόφαση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, τοποθετούνται στην 4η, 5η και 6η υγειονομική περιφέρεια, ως διοικητές, οι Χρήστος Κοπατσάρης στο Γ.Ν. Καβάλας, Κωνσταντίνος Τρέντζιος στο Γ.Ν. Δράμας, Κωνσταντίνος Καραμπατσάς στο Γ.Ν. Βόλου ‘Αχιλλοπούλειο’, Σπυρίδων Δερδεμέζης στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Φιλιατών Θεσπρωτίας, Κωνσταντίνος Κονιδάς στο Γ.Ν. Ζακύνθου ‘Αγ. Διονύσιος’, Νικόλαος Χρόνης στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης ‘Η Ευαγγελίστρια’.

Ως αναπληρωτές διοικητές σε διάφορα νοσοκομεία όλων των υγειονομικών περιφερειών της χώρας, τοποθετούνται οι: Χρήστος Φασιανός στο Γ.Ν. Σπηλιοπούλειο ‘Η Αγ. Ελένη’, Παναγιώτης Γεωργόπουλος στο Γ.Ν.Α. ‘Ευαγγελισμός’ - για το Οφθαλμιατρείο Αθηνών και την Πολυκλινική, Αφροδίτη Χονδρονικόλα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής ‘Δαφνί’, Ηλίας Σκουλικαρίτης στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Καλύμνου ‘Το Βουβάλειο’, Νίκος Αντωνάκης στο Γ.Ν. Πτολεμαΐδας ‘Μποδοσάκειο’, Παναγιώτης Τσακπουνίδης στο Γ.Ν. Γιαννιτσών, Δημήτρης Τσαλικάκης στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, Μιχάλης Μελετιάδης στο Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης, Νικόλαος Φαρμάκης στο ‘Ιπποκράτειο’ Θεσσαλονίκης για το Νοσοκομείο Αφροδίσιων & Δερματικών Νόσων, Στυλιανός Βαμβίνης στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Γουμένισσας, Χαράλαμπος Μπαλής στο Γ.Ν. Βόλου ‘Αχιλλοπούλειο’ Αικατερίνη Λιακοπούλου στο Γ.Ν. Θηβών, Διονύσιος Στασινόπουλος στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Κρεστένων και Γεώργιος Ματαλιωτάκης στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Ιεράπετρας. IATRONET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου