Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Ιστιαία: Πήγαν με ξένο παραπεμπτικό και χωρίς βιβλιάριο και... χτύπησαν τη γιατρό γιατί αρνήθηκε να κάνει την εξέταση!

NEWS.IT. Δύο άτομα φέρονται να επιτέθηκαν σε ακτινολόγο γιατρό στο Κέντρο Υγείας της Ιστιαίας, το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με το EviaZoom, την απείλησαν και την χτύπησαν με γροθιές, επειδή αρνήθηκε να εξετάσει τον ασθενή που δεν είχε βιβλιάριο υγείας και πήγε παραπεμπτικό με άλλο ονοματεπώνυμο! Μόλις έφθασε η Αστυνομία εξαφανίσθηκαν...

Σύμφωνα μάλιστα, με το EviaZoom, το επεισόδιο το επεισόδιο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Όπως καταγγέλνει η ακτινολόγος γιατρός, δέχτηκε την επίθεση από ασθενή και τον συνοδό του, οι οποίοι την χτύπησαν και εξαφανίσθηκαν.

Συγκεκριμένα στις 10:00 το πρωί, έφτασαν στο κέντρο υγείας και πήγαν στο ακτινολογικό εργαστήριο, για να εξετασθεί η ασθενής.
Ο συνοδός αρχικά με απαξιωτικές εκφράσεις ζητούσε και επέμενε να εξυπηρετηθούν, προσκομίζοντας παραπεμπτικό το οποίο ήταν γραμμένο σε άλλο όνομα
και χωρίς να έχουν το βιβλιάριο υγείας, αλλά η γιατρός αρνήθηκε και τα αίματα άναψαν για τα καλά.

Η ασθενής την έβριζε συνεχώς και ο συνοδός άρχισε να χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι φωνάζοντας ότι θα γίνουν οι ακτινογραφίες ό,τι και να γίνει 
και άρχισε να σπρώχνει την γιατρό, η οποία προσπάθησε να πάρει τηλέφωνο τον Διευθυντή της αλλά της άρπαξαν το ακουστικό από τα χέρια!

Τότε, σύμφωνα με το EviaZoom, δέχτηκε γροθιές στην πλάτη και έντρομη κατάφερε να ξεφύγει τρέχοντας προς την έξοδο.
Η γιατρός αφού εξήγησε το συμβάν στους συναδέλφους της, ειδοποίησε την Αστυνομία αλλά τα δύο άτομα εξαφανίσθηκαν.

Πληροφορίες λένε ότι η γιατρός έχει προσφύγει στην Δικαιοσύνη εναντίον των δύο ατόμων και έχει την απόλυτη στήριξη από την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων της Εύβοιας, η οποία καταγγέλνει το περιστατικό με την εξής ανακοίνωση:


"Η ΕΙΝΝΕΥΒ καταγγέλνει το παρακάτω συμβάν ως απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι σε συνάδελφο μας και σημειώνει ότι δεν είναι ούτε η πρώτη αλλά και δυστυχώς ούτε και η τελευταία φορά που δέχονται συνάδελφοι επίθεση από πολίτες συνοδευόμενη και από χειροδικία εις βάρος τους.
Τα γεγονότα αυτά δεν πρέπει να μας αφήνουν ασυγκίνητους και θα πρέπει να καταδικάζονται από όλους τους μαζικούς φορείς.
Παλεύουν καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες για να εξυπηρετήσουν την δημόσια παροχή υγειονομικής περίθαλψης.
Επιφυλλασόμαστε να στραφούμε νομικά κατά παντός υπευθύνου τόσο για το κατώτερο συμβάν όσο και για οποιαδήποτε άλλο παρόμοιο συμβεί στο μέλλον"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου