Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Επισκέψεις του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ για επιτάχυνση των διαδικασιών στις υπηρεσίες του Οργανισμού




Ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Δημήτρης Κοντός πραγματοποίησε χτες επισκέψεις σε υπηρεσίες για να δει από κοντά τις δυσκολίες.

Η πρώτη αφορούσε το κατάστημα ΕΟΠΥΥ της Γλυφάδας που μετά την πυρκαγιά του Μαΐου στεγάζεται προσωρινά στις εγκαταστάσεις του ΙΚΑ, όπου και υποσχέθηκε να προωθήσει άμεσα το ήδη εγκεκριμένο νέο μίσθωμα ακινήτου, ενώ είδε από κοντά τις αντιξοότητες κάτω από τις οποίες δουλεύουν οι εργαζόμενοι εκεί. Δείτε την ανακοίνωση

Η δεύτερη επίσκεψη αφορούσε τα τμήματα Περφερειακής Διεύθυνσης Αθήνας και Ανατολικής Αττικής. Εκεί το ζητούμενο ήταν η επιτάχυνση των διαδικασιών για την προώθηση αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών...
... του ΕΟΠΥΥ μέχρι το τέλος του χρόνου. Υπενθύμισε την άμεση προτεραιότητα που έχει δοθεί από το Υπουργείο στο θέμα και υποσχέθηκε βοήθεια σε επίπεδο προσωπικού ή υπηρεσιών που θα χρειαστούν για την ολοκλήρωσή τους.

Επίσης στις Δ/νσεις συζητήθηκαν και η επιτάχυνση, με προτεραιότητα στη διαφάνεια, στις εκκαθαρίσεις παροχών απευθείας προς τους ασφαλισμένους υπό το πρίσμα των παραβατικών συμπεριφορών που έχουν ανιχνευθεί και το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ. Ρακιντζή ως προς τη διαφάνεια λειτουργίας των Επιτροπών Εγκρίσεων.

Ως Farmakopoioi παρακολουθούμε τα πάντα και ειδικά την κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα για την προτεραιότητα και την επιτάχυνση των διαδικασιών για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΕΟΠΥΥ κι ελπίζουμε αυτή τη φορά να μην διαψευστούν πάλι οι διαβεβαιώσεις για ολική αποπληρωμή μέχρι τέλος του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου