Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΟΠΥΥ (ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ)
ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ-ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡ.279-ΕΙΔ-2658
ΚΑΝΙΓΓΟΣ 19 Τ.Κ. 10677 ΤΗΛ. 2103845732, ΦΑΞ 2103834869
Ηλεκτρονική διεύθυνση www.poseypika.gr e-mail: poseypika@gmail.com 

29-04-2014

Αρ. Πρωτ. : 520

Προς 

Υπουργό Υγείας κ. Α. Γεωργιάδη

Κοινoποίηση

1) Υφυπουργό Υγείας κ. Αντ. Μπέζα

2) Μ.Μ.Ε.


Θέμα : Πρόσφατη εφαρμογή 8ώρου συνεχούς ωραρίου σε γιατρούς ιατρείων της Π.Φ.Υ.

Κύριε Υπουργέ,

Πρό μηνός και πλέον περίπου, επιβλήθηκε με εγκύκλιο του υφυπουργού κ. Α. Μπέζα 8ωρη υποχρεωτική συνεχόμενη εργασία σε γιατρούς ειδικευμένους 45-67 ετών, που εξετάζουν ασθενείς στα ιατρεία ΠΕΔΥ, γεγονός που δεν έχει κανένα προηγούμενο εφαρμογής έως τώρα, αλλά και καμία επιστημονική λογική, ενώ αντίθετα πέραν όλων των άλλων εγκυμονεί και κινδύνους διάπραξης ιατρικών λαθών λόγω της υπερβολικής κόπωσης.

Στο ΕΣΥ, το ωράριο των γιατρών Επιμελητών και Διευθυντών είναι επτά ( 7 ) ώρες, αλλά δεν εξετάζουν ασθενείς στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία στο ΕΣΥ επί επτά ώρες. Οι γιατροί του ΕΣΥ εξετάζουν ασθενείς στα εξωτερικά ιατρεία για 4 με 5 ώρες και με την βοήθεια γραμματέων και νοσηλευτών ( -τριών). Οι ιατροί του ΠΕΔΥ μόνοι τους χωρίς τη βοήθεια γραμματέων και νοσηλευτικού προσωπικού, δεν είναι δυνατόν βέβαια να εξετάζουν συνεχόμενα ασθενείς για περισσότερο από πέντε ώρες και ταυτόχρονα να εκτελούν ηλεκτρ. συνταγογραφία & παραπεμπτικογραφία, αφού λόγω κόπωσης θα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για ιατρικά σφάλματα. Διεθνώς, οι ειδικευμένοι γιατροί δεν εξετάζουν συνεχόμενα ασθενείς για περισσότερο από πέντε περίπου ώρες.

Εξάλλου, πέραν της επιστημονικής λογικής, από το νόμο προβλέπονται και ειδικά ωράρια εργασίας. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες υπαλλήλων που έχουν ωράριο μικρότερο των οκτώ ωρών και μεγαλύτερο των τεσσάρων ωρών και θεωρούνται ότι εργάζονται σε πλήρες ωράριο, όπως οι τεχνολόγοι και οι νοσηλευτές των ακτινολογικών εργαστηρίων, οι βοηθοί Μικροβιολογικών Εργαστηρίων, καθώς και οι εργαζόμενοι σε αιμοδυναμικά τμήματα που το πλήρες ωράριό τους είναι 6 ½ ώρες (βλ. ΦΕΚ Β 768/ 1992) κτλ. 

Γενικά πλήρη ασφάλιση κατά το εργατικό δίκαιο δικαιούται ο εργαζόμενος σε εργασία στην οποία ο εργαζόμενος απασχολείται τουλάχιστον τέσσερις ώρες (βλ. π.χ. Διοικ. Πρωτ. Χαλκίδας 232/2012 στηριχθείσα στο αρ. 39 του ν. 1892/1990, δημ. σε asfalisinet.gr) Επομένως οι ιατροί στο ΠΕΔΥ μπορούν να εργάζονται σε πλήρες ωράριο με αριθμό ωρών μικρότερο από οκτώ ( 8 ), λόγω των ειδικών συνθηκών της εργασίας τους. Ο νόμος για το ΠΕΔΥ ΔΕΝ αναφέρει τον αριθμό των ωρών του ωραρίου των γιατρών στο ΠΕΔΥ. 

Οι γιατροί πριν την μετάταξή τους στο ΠΕΔΥ πληρωνόντουσαν από τον ΕΟΠΥΥ για 27 ώρες εργασίες την εβδομάδα ( 5 ώρες την Παρασκευή και 5 ½ ώρες τις λοιπές ημέρες της εβδομάδας ) και είχαν δικαίωμα άσκησης ελευθέρου επαγγέλματος για να συμπληρώνουν το εισόδημά τους. Δεν είναι νόμιμο, ενώ θα πληρώνονται με τις ίδιες αποδοχές όπως και πριν, να ζητείται να εργάζονται περισσότερες ώρες χωρίς να τις πληρώνονται, και ενώ μάλιστα δεν μπορούν να συμπληρώσουν το εισόδημά τους με άλλη απασχόληση. Αυτό είναι παραβίαση του άρθρου 22 του Συντάγματος, το οποίο ορίζει ίση αμοιβή για ίση εργασία.

Παρακαλούμε για λόγους απλής επιστημονικής λογικής, αλλά και κρατούσης πρακτικής επί δεκαετίες και προς αποφυγή κατάρρευσης του συστήματος από εξάντληση των γιατρών, να επαναφέρετε το ωράριο στην προηγούμενη κατάσταση, διαφορετικά θα προσφύγουμε άμεσα στα Δικαστήρια.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας


Αθ. Αποστολόπουλος Σ. Παρασκευόπουλος

21 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΔΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΜΜΕΣΑ ΚΥΚΛΙΚΟ 8 ΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ 10ΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΑΤΙ Μ......ΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΓΙΝΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΙΕΚ

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ 8 ΩΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ 35 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΑ.ΕΣΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΗ ΘΑ ΔΙΕΘΕΤΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΕΞΕΤΑΣΗ,ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ΄?ΑΛΛΑ ΤΩΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΣ.

      Διαγραφή
    3. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΒΗΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΙΑ ΛΑΘΗ!

      Διαγραφή
    4. Σύντομα μαθήματα ορθογραφίας: Ψηφίζουν και όχι....Ψηφηζουν, σίγουρος και όχι Σύγουρος. Βαθμό απολυτηρίου πάνω από 12 δε σε κόβω να είχες. Οσο για το επίπεδο του λεξιλογίου που χρησιμοποιείς και μάλιστα δημόσια, δεν νομίζω οτι ταιριάζει σε γιατρό.

      Διαγραφή
  2. Απαιτωντας (ζητιανευοντας) παρανομα 10ευρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι απάνθρωπο και δυσβάσταχτο το μαρτύριο των συναδέρφων.Να μην υπάρχουν από εδώ και στο εξής παροχές σε συνέδρια σε ξενοδοχεία χωρίς spa και μασάζ.Έχει και η εκδούλευση τα όρια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατράρες, προσέξτε μην ιδρώσετε από τις πολλές ώρες εργασίας! Οι συνάδελφοι του ΕΣΥ κάνουν το πρινό τους ωράριο και μετά συνεχίζουν και σε ενεργή εφημερία. Κακομαθημένοι που είστε! Βρεγμένη σανίδα όλοι σας! Δεν μας είπατε όμως πόσοι πλέον σας εμπιστεύονται και έρχονται για εξέταση στα ΠΕΔΥ. Έχετε κουραστεί από την συνταγογράφηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΩΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΥ ΟΚΤΩ ΩΡΕΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΚΤΩ Η ΕΠΤΑ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΙΑΤΡΩΝ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ . ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΘΑΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΥΠΟΥ ΑΔΩΝΙ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΚΑΕΥΡΩ.ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ .ΑΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ.ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα φακελακια κατω απο το τραπεζι, αξιοτιμοι ΕΣΥτες, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ, βεβαιως βεβαιως, δεν τα θιγετε ομως!Το προβλημα σας ειναι ,το ωραριο των γιατρων του ΠΕΔΥ και ποιος κουραζετε περισσοτερο! σα δεν ντρεπομαστε λεω εγω, για τη καταντια του ιατρικου σωματος!Ο Γεωργιαδης ,χαιρετε για να μας ξεσκισει ολους! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να μην γελάει ο κόσμος μαζί μας-ειδικά στην επαρχία - η πλειοψηφία των συναδέλφων πρώην ΙΚΑ νυν ΠΕΔΥ δεν δούλεψαν ποτέ 27 ώρες την εβδομάδα , αντί αυτού σίγουρα δούλεψαν στα ιατρεία τους παράλληλα πάνω από 27 ώρες την εβδομάδα. Εκτός αν η ημέρα για πολλούς έχει 36 ώρες. Και τώρα όμως σίγουρα δεν δουλεύουν 8ωρο.Αλλά είπαμε, για όλα φταίει η τρόικα και Άδωνης, όχι όλοι εμείς με την παθητική και ενεργητική ενοχή μας για να μην θίξουμε τους συναδέλφους μας και να χαιρετάμε ο ένας τον άλλον στα συνέδρια. Το άσχημο για όλους μας είναι ότι αυτά τα ξέρει και ο Άδωνης και περνάει όλα τα μέτρα χωρίς να κουνιέται φύλλο. Κόρακας κοράκου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελπίζω να μη μπαίνουν πολλοί ασθενεις εδω μέσα και να σας διαβάζουν...

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΕΣΥτες ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ! ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΝ ! ΟΛΗ ΤΗ ΛΑΝΤΖΑ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ,ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΣΕΙ......ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑ...Α, ΚΑΙ Κ....ΡΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΕΧΩ 2 ΠΤΥΧΙΑ ΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ 1 ΤΕΙ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΚΟΠΙΑΖΟΝΤΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΕΡΒΙΕΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΕΣ ΡΟΥΜΑΝΙΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΕΣ . ΕΙΔΙΚΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑ ΣΤΟ ΙΚΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ , ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΥ. ΟΙ ΠΕΔΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 8 ΩΡΟ ΚΥΚΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΕΜΕΠΕΛΙΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΑΝΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ.....ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΦΙΡΜΑ ΕΙΣΑΙ ! ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΕΧΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΙΚΑΤΖΗ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕΣ ΛΑΔΙ Ε?? ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΤΖΗΣ ! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. συναδελφε κρατας τα σχολια για τον ευατο σου και ειλικρινα ντρεπομαι για σενα. αν ειναι ξεφτιλα το να θεωρεις οτι οι καλομαθημενοι πρωην συναδελφοι ικα που πολυ καναν και παρανομα συμβαση με οαεε, και δουλευαν το πολυ 5 ωρες με πληρωμενη ασφαλεια και με πελατεια που κουρσευαν ελεω ικα απο τους λοιπους ιδιωτες ,τωρα στο πεδυ δεν πρεπει να δουλευουν 8ωρο και να κανουν εφημεριες τι ναπω? ασε που πολλοι απο αυτους κανουν και παρανομα ιατρειο ενω ειναι πληρους και αποκλειστικης. μηπως εισαι τελικα ΣΥΡΙΖα η κκε και οχι ικατζης??

    ΑπάντησηΔιαγραφή