Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Ελλάδα όπως...Σουηδία! Δείτε πόσο κοστίζουν οι μικροβιολογικές εξετάσεις εδώ και στο εξωτερικό

8 σχόλια:

  1. Δέν μας λέει ο κύριος ούτε τίς τιμές των αντιδραστηρίων ούτε ενδεχομένως των μηχανημάτων στη Σουηδία,αλλά από καταλόγους στην Ιταλία οι τιμές των σουηδών απέχουν παρα πολύ και απο εκεί π.χ.centro analisi convezionate Centro Diagnostico Sabatino,ferritina=19.11 ,tsh=19.11, Ige 19.11 αντιβιογραμμα = 8,41 ..... Θωμόπουλος Ιωάννης/βιοπαθολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να χρησιμοποιουν την ίδια σύριγγα σε όλους να μην πληρώνουν εφορία ενοίκιο ISO ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΒΓΕΙ , Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. για μηχανήματα ούτε λόγος με το μάτι μάλλον.
    Τι βλακείες είναι αυτές.
    Μάλλον υπάρχει μόνο ένα εργαστήριο στην Σουηδία χωρίς ιατρούς με χημικούς αλχημιστές.
    Όλοι προμήθεια απο Σουηδία παιδιά ξεπουλάνε τα ληγμένα
    Ας βάλει κάποιος ένα τέλος σε τέτοιου είδους στοχευμενα δημοσιεύματα απο εγκάθετους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και να σκεφτείτε κ.Αργυρίου πως υπήρχαν Γεν.Γιατροί που επι ΟΠΑΔ για μια εξέταση έκοβαν 1η,2η επίσκεψη στο ιατρείο και 1ηκαι 2η επίσκεψη κατ οίκον!!!! Αυτά μόνο στην Ελλάδα ποτέ ποτέ στη Σουηδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΚΕΙ ΧΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ
    ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑΣ.
    ΥΓ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΚΛΙΜΑ ΠΤΩΣΗΣ ΤΙΜΩΝ... ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΗΠΩΣ??ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΟΙΚΙΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ -ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ -ΔΕΗ ΚΛΠ.ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O κύριος Αργυρίου, γνώστης ως γενικός ιατρός και των οικονομικών της εργαστηριακής ιατρικής εάν νομίζει ότι έχει τις δυνάμεις ας προσκαλέσει στην Ελλάδα τους Σουηδούς φίλους του, με την ακμάζουσα οικονομία και την ανάλογη τεχνογνωσία, για να επενδύσουν και να καλύψουν τις ανάγκες του ΕΟΠΠΥ με τις τιμές που αναφέρει. Σε αυτή την περίπτωση εμείς θα κλείσουμε τα εργαστηριά μας και θα εργαστούμε για λογαριασμό τους με μισθούς πολύ χαμηλότερους τον βεβαιώ από τους μισθούς των 4.000 ευρώ που αμείβονται οι Σουηδοί εργαστηριακοί ιατροί. Σε αντίθετη περίπτωση η σιωπή είναι χρυσός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ,ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΑΣΟΝΑΤΖΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΟΠΥΥ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ.ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απάντηση από πρόεδρο Επιστημονικής εταιρίας της Σουηδίας, σχετικά με τις τιμές των εργαστηριακών εξετάσεων του άρθρου:

    These prices vary throughout the country, there are as many price lists as there are lab centers and within one county there are also differences in pricing between the customers (private, public etc). I do not think you should use Swedish prices as any kind of argument in your national setting. The numbers you have been given are not usable.

    Διονύσης Βούρτσης / Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή