Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Άδωνις: Παραμύθια της Χαλιμάς η δήθεν κατάργηση των τακτικών προληπτικών εξετάσεων!

Από Βασίλη Βενιζέλο - ygeia360.gr

Ως "παραμύθια της Χαλιμάς" εκ μέρους της αντιπολίτευσης χαρακτήρισε το πρωί της Πέμπτης 11 Σεπτεμβρίου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. καί τέως υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τις αιτιάσεις περί κατάργησης των τακτικών προληπτικών εξετάσεων για τους ασφαλισμένους του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στην Βουλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε επίσης χαρακτηριστικά:

"Δεν αλλάζει τίποτα απολύτως. Αυτά που λέτε ότι δεν θα κάνουν τρίπλεξ ή τεστ ΠΑΠ οι ασφαλισμένοι είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Για προαιρετικές συνταγογραφικές οδηγίες πρόκειται".

3 σχόλια:

  1. Δεν επιτρέπεται σε άσχετους να ομιλούν... Το γεγονός ότι αναφερόμαστε σε νυν βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τέως υπουργό υγείας επιβάλλει να ξέρουμε τι λέμε και να έχουμε συμβουλευτεί ειδικούς επιστήμονες πριν ανοίξουμε το στόμα μας... Τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα... Ο χαρακτηρισμός "Παραμύθια της χαλιμάς" επιστρέφεται σ' αυτόν που το εκστόμισε και αντανακλά την αξία και τη βαρύτητα της άποψής του...! Κοινώς όταν δεν ξέρεις κάτι καλά και κινδυνεύεις να εκτεθείς μην μιλάς πολύ ρε μεγάλε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά να πάθουμε όταν ψηφίζουμε θωρυβώδεις οδοστρωτήρες ευτελούς αξίας και ποιότητας(Άδωνιδες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ..... ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή