Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Νοσοκομείο Λαμίας: Τέλος στα χειρουργεία λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων



Την αναστολή της λειτουργίας των χειρουργείων ανακοίνωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας λόγω της έλλειψης αναισθησιολόγων.

Onmed.gr

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Παναγιώτης Ζυγούρης αναφέρει τα εξής:

«Ενημερώνουμε ότι, τα χρόνια περιστατικά που χρήζουν χειρουργικής επέμβασης, δε δύνανται να αντιμετωπίζονται στο Γ.Ν. Λαμίας, από σήμερα μέχρι νεωτέρας, λόγω σοβαρής υποστελέχωσης του Αναισθησιολογικού τμήματος του Γ.Ν. Λαμίας, η οποία καθιστά αδύνατη τη λειτουργία του Χειρουργείου του Νοσοκομείου μας.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, θα πρέπει να απευθύνονται στα Νοσοκομεία αρμοδιότητας της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας.

Τα επείγοντα περιστατικά, θα διακομίζονται στα Νοσοκομεία αρμοδιότητας της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΤΟΥ Γ.Ν. ΛΑΜΙΑΣ
Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ».

1 σχόλιο:

  1. Τίποτε δεν είναι ταμπού: κλείσιμο περιφερικών Νοσοκομείων, να μείνουν μόνο τα Περιφερικά (με ένα άψογο σύστημα διακομιδών φυσικά - για αγγειοπλαστική "door-to-ballon το πολύ δύο ώρες). Ιδιωτικοποίηση των εναπομείναντων Νοσοκομείων (με ιδιωτική ασφάλιση υγείας καλά ελεγχόμενη από κρατικό θεσμό - για να αποφευχθεί η Ασπίς του Ψωμιάδη ξανά). Δημόσια ΜΟΝΟ τα τμήματα Επειγόντων και κοινωνικό "δίχτυ" για τους τελείως αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας. Φόρος 10% σε όλους τους ελευθεροεπαγγελματίες συναδέλφους. ΑΥΤΗ είναι η λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή