Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών Οκτωβρίου 2017 Μη Μισθωτών



Αναρτήσεις για τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών Οκτωβρίου 2017 Μη Μισθωτών

http://www.forologikanea.gr/
Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν οι εισφορές Οκτωβρίου 2017 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελ. Επαγγελματιών. 

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφθούν τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής.

3 σχόλια:

  1. Eισφορές και πάλι με την εκκαθάριση του 2016 και χωρίς να ληφθεί υπ'όψη η αίτηση που έχει γίνει εμπρόθεσμα για καταβολή του 50% των ασφαλίστρων για τους γιατρούς που έχουν 40 χρόνια και πάνω στο ΤΣΑΥ.Κατά τα άλλα Τσίπρας και ο Κατρούγκαλος και η Αχτσιόγλου επαίρονται ότι πέτυχαν μεγάλο περίσευμα.Ένα ερώτημα για τον ΠΙΣ τον ΙΣΑ και τους άλλους μεγάλους ιατρικούς συλλόγους.Τι ένέργειες έχουν κάνει? Τελειώνει και ο Νοέμβριος και ακόμη πληρωνουμε εισφορές με την εκκαθάριση του 2016.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ? ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ! ΜΗΠΩΣ...... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕΣ

      Διαγραφή
    2. Εσύ συνάδελφε το επισημαίνεις.Ο Π.Ι.Σ. καί ο Ι.Σ.Α. ομως?

      Διαγραφή