Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Τα …ζώα μου αργά στο υπ.Υγείας με τη φονική καταιγίδα!

Πέμπτη 16 Νοέμβριος 2017

Διαβάστε στη στήλη «παρασκήνια» του HealthReport.gr για τους ρυθμούς χελώνας με τους οποίους λειτουργεί σε μέρες κρίσης το υπουργείο Υγείας όπως στη φονική καταιγίδα.

Έπρεπε να τελειώσει η μέρα η οποία κηρύχθηκε σε εθνικό πένθος για να ξυπνήσει το υπουργείο Υγείας αρμόδιο για τα νοσοκομεία και τις υπηρεσίες υγείας. Χρειάστηκε να περάσουν πάνω από δέκα δραματικές ώρες για να γίνει η επίσημη ενημέρωσηγια τα θύματα.

Κοντά στις 19:30 το βράδυ ξύπνησε το υπουργείο Υγείας για να ενημερώσει για τους νεκρούς και τους τραυματίες της φονικής καταιγίδας.

Είναι ενδεικτικό ότι η πρώτη τραυματίας μεταφέρθηκε στις 10:30 το πρωί στο Νοσοκομείο και διασωληνώθηκε, ενώ επί τόπου βρισκόταν ο επικεφαλής του ΕΚΕΠΥ Νίκος Παπαευσταθίου. Παρ αυτά η ηγεσία του υπουργείου Υγείας λειτουργώντας όπως πάντα με ρυθμούς χελώνας, ενημέρωσε τα ΜΜΕ όταν ήδη είχε νυχτώσει και η αγωνία των συγγενών ήταν στο αποκορύφωμα.

Μαύρα σκοτάδια και πάλι στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας και μετά διαμαρτύρονται ότι τα ΜΜΕ τους κάνουν πόλεμο… Ιστορίες για γέλια και για κλάματα.

Δ.ΕΥΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου