Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Έρχεται η δεύτερη προκήρυξη για προσλήψεις γιατρών στις ΤΟΜΥ! Τι θα περιλαμβάνει

Τρίτη 14 Νοέμβριος 2017

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Στην επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για προσλήψεις γιατρών στις Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ), προχωρά άμεσα η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας προτίθεται να επαναπροκηρύξει το διαγωνισμό– όπως είχε προαναγγείλει άλλωστε λόγω μικρής συμμετοχής- για τους γιατρούς και μόνο. Ο δεύτερος διαγωνισμός αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.

Εξάλλου στην προκήρυξη που έγινε, ελάχιστοι γιατροί είχαν δηλώσει συμμετοχή, λόγω ανησυχίας για το χρόνο διάρκειας της σύμβασής αλλά και των αποδοχών. Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ που είχε αποκαλύψει το HealthReport.gr: «Αιτήσεις με το σταγονόμετρο για τις ΤΟΜΥ από τους γιατρούς! Πόσοι κατέθεσαν».
Νέες παράμετροι στο διαγωνισμό

Υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές έλεγαν στο HealthReport.gr ότι ο νέος διαγωνισμός θα παρουσιάζει κάποιες διαφοροποιήσεις προκειμένου να διευκολυνθούν οι γιατροί στην ηλεκτρονική κατάθεση των αιτήσεων. Πρόκειται να είναι πιο απλοποιημένος και με λιγότερες απαιτήσεις σε έγγραφα κλπ, ώστε να μην καταγραφούν λάθη στα ηλεκτρονικά έντυπα, κάτι που σημειώθηκε στον προηγούμενο διαγωνισμό.

Παράλληλα η ομάδα του επικεφαλής της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας Σταμάτη Βαρδαρού, μελετά, λένε οι πληροφορίες του HealthReport.gr, τα νέα δεδομένα που προέκυψαν από την τελευταία προκήρυξη, τις κενές θέσεις αλλά και τις ανάγκες των περιοχών ώστε οι θέσεις που θα δοθούν προς κάλυψη να εξυπηρετούν τις τοπικές κοινωνίες.

10 σχόλια:

  1. Τελικά απο λαθη στη καταθεση των αιτησεων δεν εγιναν οι πρσληψεις των ειλωτων. Ειπα και γω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι,ναι .....μπουμπουνες, τα πολλα......εγραφα φταινε για την χαμηλη συμμετοχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αποτυχια του ιδεοληπτικου εγχειρηματος Ξανθου ειναι προδιαγεγραμμενη.Οι νεοι γιατροι θα του γυρισουν την πλατη και παλι.Αραγε αυτος με αυτους τους εξευτελιστικουςμισθους θα πηγαινε;;;;Βεβαια απο τα πολλα χιλιαρικα της βουλευτικης και υπουργικης αποζημιωσης ,που να δει και πιο κατω;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζωα του ΥΠΥΓ: δεν βαζουμε......μυαλο με τιποτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξανθοτρομπ@, ως το τελος......Οκτωβριου το.....πολυ δεν θα λειτουργουσαν 12-15 κτηνιατρικες γυφΤΟΜΥ στην Θεσσαλονικη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο .....ΤΡΙΤΟΣ! ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Ο .....ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με κάθε αίτηση παίρνετε εντελώς δωρεάν ένα πρωτότυπο σετ από 4 σουπλά με το μοναδικό πανέμορφο σήμα των ΤΟΜΥ. Τρέξτε να προλάβετε...Περιορισμένος αριθμός προσφορών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρίψτε στη μούρη των Βαρδαροξανθων και τη δεύτερη προκήρυξη γιατρών για τα τσαντιροΤΟΜΥ τους.Δώστε τους να καταλάβουν ότι θα πληρώνουν το γιατρό για να έχει περίθαλψη ο λαός.Δεν γίνεται να δίνεις στο γιατρό 1200 ευρώ και να έχεις το Καρανίκα με 3000 στου Μαξίμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντε να δούμε πότε θα καταλάβει το υπουργείο να καταργήσει τη μονιμότητα και την πλήρη και αποκλειστική απασχόληση. Από τότε που εφαρμόστηκε , μόνο σοβαρές παρενέργειες είχε και το να κάνει μάγκες μερικούς φακελάκηδες, όπως λέει και ο κ.Πολάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχει απο Ρουσια,
    Ρουμανία,
    Αλβανία,
    Βουλγαρία,
    Τωρα και απο αφρικανικές και ασιατικές χώρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή