Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Άλλαξαν τα κριτήρια για πρόσληψη στις ΤΟΜΥ! Όλη η νέα μοριοδότηση

Δευτέρα 4 Ιούνιος 2018

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Ελαφρώς αλλαγμένα είναι τα κριτήρια για πρόσληψη στις ΤΟΜΥ που καθορίζονται με νέα υπουργική απόφαση

Ειδικότερα η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αλλάζει τα κριτήρια αλλά και τη μοριοδότηση για την πρόσληψη στις Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ), δεδομένου ότι αναμένεται να επαναπροκηρύξει το διαγωνισμό με στόχο να εκδηλώσουν αυτή τη φορά περισσότεροι γιατροί ενδιαφέρον. Διαβάστε ΕΔΩ τις λεπτομέρειες για τη νέα προκήρυξη: «Επαναπροκηρύσσονται οι θέσεις οικογενειακών γιατρών στις ΤΟΜΥ εντός 10 ημερών! Όλοι οι όροι»

Ωστόσο λίγες ημέρες πριν βγει και πάλι στον «αέρα» ο διαγωνισμός, Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης με κοινή τους απόφαση διαφοροποιούν τα κριτήρια.

Δείτε παρακάτω τη νέα μοριοδότηση πατώντας ΚΛΙΚ στο σύνδεσμο

Όμως το πρόβλημα δε φαίνεται να είναι στην λεπτομέρεια. Οι γιατροί είναι ακόμη διστακτικοί καθώς θεωρούν ότι η θητεία στις ΤΟΜΥ θα είναι μόνο για δύο, το πολύ για τέσσερα χρόνια.

Αξιοσημείωτο είναι βέβαια ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αλλά και ειδικά ο αν.Γενικός Γραμματέας Σταμάτης Βαρδαρός διαβεβαιώνουν ότι οι ΤΟΜΥ θα παραμείνουν και δεν μπορούν να κλείσουν, αφού στο πρόγραμμα χρηματοδότησης προβλέπεται ρητά πως οι νέες Μονάδες θα πρέπει να διατηρηθούν.

25 σχόλια:

  1. Και γιατί ΖΩΑ του ΥΠΥΓ να μην πληρώσει την ρήτρα από το να πληρώνει χιλιάδες άσχετους ΣΥΡΙΣοκηφηνες η νεα κυβέρνηση; Πολύ φτηνότερα θα της βγει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα εσείς οι ίδιοι θα τα κλείσετε όταν οι ......κουτοΦραγκοι που κοροϊδέψετε καταλάβουν και ζητήσουν τα λεφτά πίσω! Από πότε τα ΕΣΠΑ πληρώνουν κρατικές δομές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ Η ΕΕ ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΌΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΉΜΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΠΧΑΖΙΟΥΣ/ΙΝΓΚΟΥΣΕΤΙΟΥΣ/ΜΙΓΚΡΕΛΙΟΥΣ /ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΣ /ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΜΥ/ΓΥΦΤΑΡΙΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη την διαβεβαίωση του ΥΠΟΔΙΚΟΥ Βαρδαβλαμμενου!Είπε άλλωστε ως τώρα κάτι και.....δεν έγινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μικροβιολόγος τεμπελαρας προς Βαρδαχρηστο: διαβεβαίωσε τους ότι θέλεις Σταμάτη γιατί μου το είπαν ξεκάθαρα,στην επόμενη αξιολογήση απολύεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ω ρε φουστη μου ! Αυτό περίμενα ! Παρατάω την .....μπατιροΓερμανια και τρέχω στις γυφΤΟΜΥ να τα κονομησω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ?ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ ΣΟΥ?

      Διαγραφή
  7. Βαρδατραμπουκος: αφού βλέπετε πως...... τηρούμε τις συμβάσεις με τους συμβεβλημένους!Γιατί δεν μας πιστεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξανθοκηφηνα : ψάχνουμε λαμακες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχσχαχαχαχα .....προβλέπεται.....ρητά!Η ρητή πρόβλεψη είναι.....τζάμπα βέβαια!Σε 2 χρόνια η ΝΔ θα τις κλείσει διότι η ΕΕ που ξεγελάστηκε θα απαιτεί τα λεφτά και οι ταλαιπωρημένοι ασθενείς θα χειροκροτούν ! Τα δε κορόιδα/δήθεν γιατροί θα ψάχνουν δανεικά να γυρίσουν τους μισθούς 2 ετών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελάτε να δουλέψετε στις γυφΤΟΜΥ μας και θα σας έχουμε και.....μουσική ! Γαρούφαλλο στο αυτί ......ή το ........τσικουλάτα τσικι τα , χάιντε μάλε......τσικουλάτα τσικι τα ......που ταιριάζουν και με το επίπεδο του εγχειρήματος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όποιος αναπνέει Twelve points.

    Όποιος έχει ονοματεπώνυμο Ten points.

    Όποιος γεννήθηκε τον 20ο αιώνα eight points.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βαρδάρομπας με την εγγύηση του......Εισαγγελέα Διαφθοράς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι νέες μονάδες θα διατηρηθούν μετά την 4ετία αλλά πώς; Αν κοπεί το παράνομο ΕΣΠΑ ποιός θα πληρώνει; Οι κουτόφραγκοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒαρδαΜαργιόλης ο .......Πρωτοπόρος : πωπωπωπωπωπωπωπω ......βελτιωσάρα ! Υπογράφω με τα χίλια! Θα ......βελτιωθεί η οικονομική μου κατάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΡΙΖΟτσομπανηδες του ΥΠΥΓ: Οι κτηνιατρικες μας γυφΤΟΜΥ ανοίγουν (εδώ.....γελάτε ελεύθερα!),παρακαλείστε όλα τα ΖΩΑ να πάτε για εγγραφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διαμαντής Μασούτης: αν είναι να πάτε είλωτες στις γυφΤΟΜΥ ελάτε στα σούπερ μάρκετ μου που θα έχετε 800€ καθαρά συν τα τυχερά σας Πάσχα /Χριστούγεννα και εξασφαλισμένες άδειες με 0 ευθύνη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Igo trexi Kirgisia feri fotocopy ptihio medik kani giatro gia zoo elini!vardatroba ipe mena harti nane oti nane ......gini giatro!prepi omos mazepsi akomi dio katostariki € ! Ptihio diskoli,akrivo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Spasiba colega igo ukransky me tria pedi tsernobil doulepsi me xanthov polakievich kai vardatroboff

      Διαγραφή
  18. Αφιερωμένο στα κορόιδα που θα πάνε στις γυφΤΟΜΥ για......εξυπηρέτηση !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=ET4-amvedcU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ταμτάκος: εγκο παντός τα συμπλιτο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΕΜΒΛΗΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΑΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το επίπεδο των ιατρών ,συνάδελφε 7:05 μ.μ.,που είναι όντως απογοητευτικό,θα πρέπει να λάβουμε υπ'όψιν μας ότι. οι νέοι και καλοί έφυγαν. Οι παλιοί καλοί γιατροί δεν ενδιαφέρονται για τον ΕΟΠΥΥ και για τις ΤΟΜΥ. Αρα έχει ξεδιαλεχτεί η σκαρταδούρα, δυστυχώς , που είχε τις αμαρτωλές συμβάσεις και επιδοτείτο κατακοροΐδεύοντας και τον κόσμο και τον ΕΟΠΥΥ και τώρα θρηνεί και οδύρεται που επιτέλους πάει να μπεί μιά τάξη. Σε αυτό φταίνε και όλοι οι σύλλογοι που περιμένουν τους ψήφους των ως ανω συναδέλφων. Αντί να προτείνουν κάτι σωστό στην κατάσταση που είναι η χώρα μας, προσπαθούν να τάξουν λαγούς με πετραχήλια ,με την έλπίδα της αλλαγής κυβέρνησης.

      Διαγραφή
    2. 12:46 ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΜΕ 100 ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

      Διαγραφή
  21. Δεν πειράζει χαφιεδάκο , διαβάζουμε τις δηλώσεις των υπουργών και καταλαβαίνουμε το δικό σας υποεπίπεδο! Τσάκο και 72 σέντσια από την Κουμουνδούρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή