Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Παρασκήνια: Που πήγε ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ…οέο;

Δευτέρα 18 Ιούνιος 2018

Διαβάστε στη στήλη «Παρασκήνια» του HealthReport.gr για την …εξαφάνιση του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ…

Που να πήγε άραγε ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Σωτήρης Μπερσίμης τώρα που γίνονται όλες οι μεγάλες και βασικές αλλαγές στον Οργανισμό, αναρωτιούνται πολλοί στην αγορά Υγείας. Και όχι τυχαία βέβαια καθώς ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ…εξαφανίσθηκε στις δύο καίριες αλλαγές που έχουν συντελεστεί τις τελευταίες ημέρες στον Οργανισμό: την αλλαγή και ψήφιση του νέου Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας (ΕΚΠΥ), αλλά και τις νέες συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ με τους οικογενειακούς γιατρούς.

Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Σωτήρης Μπερσίμης

Δύο αλλαγές καθοριστικής σημασίας για την πορεία του ΕΟΠΥΥ, από τις οποίες φυσικά δε θα μπορούσε να είναι απών ο επικεφαλής. Και όμως ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ… έκανε φτερά τις τελευταίες ημέρες, ανεξάρτητα εάν τυχαία βρισκόταν εκτός Ελλάδος όταν ψηφιζόταν ο νέος Κανονισμός.

Η …εκκωφαντική απουσία του Προέδρου πάντως και η αντικατάστασή του από τον αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Τάκη Γεωργακόπουλο, θεωρείται από πολλούς σημάδιότι έχει πια χαθεί οριστικά και η εύνοια που απολάμβανε ο 45αρης Πρόεδρος του Οργανισμού από τον πολιτικό του προϊστάμενο Παύλο Πολάκη. Άλλωστε από τον Ανδρέα Ξανθό δε φαίνεται ποτέ να είχε αντίστοιχη εύνοια μετά την αποχώρηση από το υπουργείο Υγείας του Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Τάκης Γεωργακόπουλος

Μ αυτά και μ αυτά φουντώνουν και πάλι οι φήμες ότι ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ δε θα παραμείνει για πολύ στη θέση του, ιδιαίτερα μάλιστα όταν φαίνεται ότι δεν έχει βασικό ρόλο στον Οργανισμό, αφού δε ρωτήθηκε ούτε ακόμη και για το πιο σημαντικό του κομμάτι, τις παροχές στους ασφαλισμένους και τον νέο ΕΚΠΥ.

Ιδιαίτερα μάλιστα όταν νεότερες πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν πως ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ δεν αναμένεται να εμφανισθεί ούτε αυτήν την εβδομάδα στο γραφείο του στο Μαρούσι.

Amber Alert...

2 σχόλια:

  1. ΣεκιουριΤακης: τώρα ,επιτέλους μπορώ να μετατρέψω τον χρΕΟΠΥΥ σε δεύτερη .......Σεκιούριτατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα Σταλινικά απολιθώματα μ'αυτόν τον τρόπο εξαφανίζουν τους εσωκομματικούς αντιπάλους τους.Αρχικά καθαίρεση στη συνέχεια διαγραφή και λάσπη.Επειδή όμως εδώ, δεν είμαστε στη Σταλινική Σοβιετία,θα έπρεπε ο Μπερσίμης, επειδή είναι σίγουρο ότι διαφωνεί με αυτά που γίνονται σήμερα στον ΕΟΠΥΥ,να βγει και να τους καταγγείλει.Έτσι θα μπορούσε να περισώσει ότι απέμεινε από την αξιοπιστία του.Το να κρύβεται γίνεται συνένοχος στο ανοσιούργημα που συντελείται.Και πραγματικά δεν το αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή