Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΕΟΠΥΥ: Ανακοίνωση λήξης σύμβασης

Μαρούσι 15/06/2018
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Με τον Ν.4486/2017 (ΦΕΚ 115/Α/7.8.2017) θεσπίζεται η μεταρρύθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και αναδεικνύεται ο θεσμός του οικογενειακού ιατρού.

Ο οικογενειακός ιατρός λειτουργεί στα ΤΟ.Μ.Υ., στα Κ.Υ., στις δημόσιες δομές ΠΦΥ ή ως συμβεβλημένος ιατρός με τον ΕΟΠΥΥ. 

Ως οικογενειακοί ιατροί νοούνται οι γενικοί ιατροί, οι παθολόγοι και οι παιδίατροι για τον γενικό πληθυσμό. 

Ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. συνάπτει συμβάσεις για την κάλυψη των αναγκών σε οικογενειακούς ιατρούς, μετά από αποφάσεις των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας, με σκοπό την καθολική υγειονομική κάλυψη του πληθυσμού.

Προς εκπλήρωση αυτού του σκοπού ο Οργανισμός, με διαφανείς διαδικασίες, ολοκλήρωσε και επικύρωσε τα αποτελέσματα της αρχικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος οικογενειακών ιατρών από ιδιώτες ιατρούς και ήδη συνάπτονται συμβάσεις με τους επιτυχόντες ιατρούς. 

Εν εξελίξει βρίσκεται στον Οργανισμό η νέα ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος οικογενειακών ιατρών (763/472η Συν./13-6-2018 Απόφαση ΔΣ ΕΟΠΥΥ), προκειμένου να συνάπτει συμβάσεις με οικογενειακούς ιατρούς σε εφαρμογή της υπ’αριθμ. ΕΑΛΕ/Γ.Π./οικ.45169/11-06-2018 (ΦΕΚ 2193/τ.Β/12-6-2018) Υπουργικής Απόφασης και την παρ. 2 του άρθρου 11 του ν.4486/2017.

Ως εκ τούτου, σε εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας, την ισότιμη μεταχείριση και την ενιαία διαχείριση, αναμένεται η λήξη ισχύος των υφιστάμενων συμβάσεων στις 15/07/2018 των συμβεβλημένων ιατρών ειδικοτήτων Γενικών ιατρών, Παθολόγων και Παιδιάτρων και έναρξη ισχύος των νέων συμβάσεων οικογενειακών ιατρών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

α/α
ΠΑΝ.ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

74 σχόλια:

  1. Το ......πιάσατε συνάδελφοι?.....Αναμένεται.....και παράταση 15 ημερών (η .....πρώτη !),γιατί άραγε ? Προσέξτε επίσης ότι έβαλαν τον κλόουν να υπογράψει αντί για τον Πρόεδρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρά τώρα πιστεύουν ότι με .....850 γιατρούς μόνο,θα πιστέψει κανείς ότι θα διακόψουν συμβάσεις ? Γιατί, για να φάνε ξύλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣυκοφανΤακης Γεωργακοπουλεσκου: είμαστε απελπισμένοι γιατί η Τρόικα μας είπε ότι αν τον Σεπτέμβρη δεν είναι όλα έτοιμα θα μας στείλουν στο Υπουργείο απορριματων ως......απορριματων ! Με αυτές τις κουτοπόνηρος και παρόλο που δεν έχουμε ......βρακί στον κ@λο μας ,προσπαθούμε να εκβιασουμε κάναν φουκαρα να συμβληθεί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι τελειωμένοι προσπαθούν απεγνωσμένα να εκβιάσουν αλλά ΕΜΕΙΣ συνάδελφοι έχουμε και το καρπούζι και το μαχαίρι!Όλοι μαζί τελειωνουμε την Εγκληματικη Οργάνωση που απειλεί με......νεροπιστολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αξιολόγηση του Σεπτέμβρη μετά την νέα πανωλεθρία που σας ετοιμάζουμε συκοφανΤακη θα είναι για εσάς ......κολονοσκοπηση χωρίς αναισθησία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους ,να τελειώνει και ο αθέμιτος ανταγωνισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ ωραιο για να ειναι αληθεια συναδελφε!Ανυποληπτοι οπως ειναι θα τα παρουν ολα πισω αφου αλλαξουν καμια 500αρια πανες !

      Διαγραφή
  7. Είναι τόσο ανίδεοι και κουτοπόνηροι πως νομίζουν ότι επειδή μεταξύ 15/07-20/08 υπάρχει μια πτώση της ζήτησης θα ......εκβιάσουν! Με 12% κάλυψη αστικού πληθυσμού ,ολόκληρες περιοχές ακάλυπτες και ΚΥ υποστελεχωμένα και αποδεκατισμένη από άδειες μαύρο το φίδι που τους έφαγε!Το Τέλος της ληστοσυμμορίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακομη και με 50% θα ειχαν προβλημα! Game Over για το αληταριο !

      Διαγραφή
    2. GAME OVER FOR YOU 2:30.INSERT COINS.ΕΧΕΙΣ COINS?ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΓΛΥΚΑ.

      Διαγραφή
    3. Έχεις γιατρούς ΣΥΡΙΖΟγκιουφτε ? Αν κόψεις την κάνναβη θα δεις πως όχι , έχεις γυφΤΟΜΥ? Κόψε την κάνναβη και πάλι ......τίποτα! Άρα όχι μόνο θα δουλέψω αλλά σου κρατώ και θέση καυλθαριστη στην τουαλέτα ανάλογα με τα ΣΥΡΙΖοπροσοντα σου!

      Διαγραφή
    4. Κανένα πρόβλημα αφού οι γυφτουλες του χρΕΟΠΥΥ είναι χωρίς γιατρούς! Γλυκά.....ατελείωτη!

      Διαγραφή
  8. Τα ασήμαντα ,εμπαθή και μοχθηρά ανθρωπάκια του χρΕΟΠΥΥ σε μια απελπισμένη προσπάθεια να σώσουν τα τομαρια τους! Χωρίς γιατρούς , χωρίς δομές με όλες τις Επαγγελματικές Ενώσεις, τους ΙΣ, τον ΠΙΣ κόντρα είναι απλά σε θέση.....ματ! ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ είσαι απο αυτούς που νομίζουν οτι μπορεί να δωθεί όνομα στη γείτονα χώρα χωρίς την λέξη Μακεδονία και ότι ο θεσμός των ΤΟΜΥ δεν θα γίνει.ΠΟΣΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ......

      Διαγραφή
    2. Όπως ΠΟΥΘΕΝΑ στην Ευρώπη ΔΕΝ θα γίνει και εδώ! Εσύ προφανώς είσαι από αυτούς που νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι......Κούβα,έτσι ΣΥΡΙΖορομα αρκουντογιουφτος τίγκα στην κάνναβη;

      Διαγραφή
    3. Εσύ είσαι από αυτούς 9.31 που πιστεύεις ότι η Ελλάδα θα γίνει η πρώτη χώρα της ΕΕ με ......Βορειοκορεατικο σύστημα υγείας! Περίμενε.....

      Διαγραφή
  9. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.........αναμένεται........χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.......αναμένεται ........κρατάμε και καμιά πισινή , έτσι Τάκη? Αυτά δεν λένε τα εγχειρίδια της......Σεκιουριτάτε ? Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΛΑ ΟΣΟ ΘΕΣ.Ο ΘΕΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΗΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΗΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ.ΚΙΟΛΛΟΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΜΥΓΕΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Το βλέπω ΓΚΙΟΥΦΤΟ 9.20 ,είστε σε .....καλό δρόμο! Αν μάλιστα αυξήσετε την κάνναβη θα τον δείτε ήδη......έτοιμο τον θεσμό! Αλλά βρες καλό Πλαστικό Χειρουργό από τώρα......για το καλό σου το λεωω

      Διαγραφή
    3. Προς το παρόν όλοι γελάνε με τις ανακοινώσεις σας με ανύπαρκτους γιατρούς ,εικονικές γυφΤΟΜΥ και εξοπλισμό από τα Jambo 9.20!

      Διαγραφή
    4. τωρα να δω τι θα κανουν οι βουλγαρο-τσεχο-ουγκαντα κατοχοι πτυχιων ιατρικης!!παει το χωραφακι το πουλησαν για ενα πτυχιο που με καμαρι πηραν .τωρα οσοι σπουδασαν πραγματικη ιατρικη θα εχουν ζωη σαν ιατροι οι αλλοι .......

      Διαγραφή
  10. Οπότε τώρα ή θα πρέπει να υπογράψουμε την καινούργια σύμβαση, με τους γνωστούς βέβαια όρους, ή να μείνουμε εκτός ΕΟΠΥΥ και όποιος αντέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δίλημμα που το είδες? Αφού δεν θα υφίσταται χρΕΟΠΥΥ ΟΛΟΙ θα αντέξουν!

      Διαγραφή
    2. Ξαφνικα μια νεα αγορα με 12 εκ επισκεψεις × 20€ = 144 εκ. πανω απο αυτα που εδινε το Μονοπωλιο του Οργανωμςνου Εγκληματος ξανοιγεται μπροστα μας!Τι καλυτερο?

      Διαγραφή
  11. Ιατροί πιστοποιημένοι στο σύστημα ΕΟΠΥΥ, αλλά μη συμβεβλημένοι με τον Οργανισμό, δύνανται να αναγράφουν ιατρικές συνταγές ή παραπεμπτικά διαγνωστικών ή και θεραπευτικών εξετάσεων, έπειτα από κλινική εξέταση του ασθενή, χωρίς αποζημίωση από τον ΕΟΠΥΥ και με ιδιωτική χρέωση του ασφαλισμένου.

    το ερμηνεύω σωστά ή μου φαίνεται ότι οι πιστοποιημένοι χάνουν πρακτικά το δικαίωμα συνταγογράφησης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι ναναι λες!

      Διαγραφή
    2. Πιστοποιημενος λεγεσαι μονο εαν εχεις δικαιωμα συνταγογραφησης.
      Εννοει οτι η επισκεψη στον ιατρο γινεται με ιδιωτικη χρεωση.
      Σιγουρα θα ηθελαν να κοψουν την συνταγογραφηση, δεν μπορουν ομως γιατι θα πρεπει να ισχυσει ισοτιμα για ολες τις ειδικοτητες και σε ολες τις περιοχες της χωρας (και τοτε δεν θα ειχανε φαρμακα η εξετασεις 9 στα 10 παιδια της χωρας και νομοι ολοκληροι που οι κατοικοι τους θα χανανε το δικαωμα της συμμετοχης τους).
      Να υπενθυμισουμε εδω παλι οτι ολος ο κοσμος ενω πληρωνει εισφορες δεχεται σαν λογικο να πληρωνει συμμετοχη σε φαρμακα και εξετασεις, αλλα ουτε καν διαννοειται κανεις οτι θα επρεπε να υπαρχει συμμετοχη στην ιατρικη αμοιβη, κατι που θα εκανε οριστικα βιωσιμο το συστημα, αφου το κρατος εχει πενιχρους πορους και δεν μπορει να πληρωσει καλα (αλλα ο γιατρος ειναι κοινωνικο αγαθο - μισητος ταξικος εχθρος για ολους τους αριστεροιδεοληπτικους τεμπελαραδες)

      Διαγραφή
    3. 12:36 ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΟΠΥΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΜΟΙΒΗ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ.
      ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΧΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΖΕΙΝ.

      Διαγραφή
    4. Γύφτο 10.32 ,ότι είσαι πολύ κομπλεξικος είναι ολοφάνερο,πήγαινε λοιπόν να ζητήσεις από τον πεθερό κάναν ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΟ και άσε τους ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ σοβαρούς γιατρούς να συζητήσουν! Άλλωστε νομίζω ότι σε φωναζει και η κυρά να αλλάξεις πάνες προικοθήρα.......

      Διαγραφή
    5. Ευχαριστούμε ΣΥΡΙΖΟπαρασιτο 10.32 που με τις γυφΤΟΜΥ σας τους ανειδίκευτους καυκασιους και την βλακεία σας θα κάνετε τα ιατρεία μα ς ανάρπαστα !

      Διαγραφή
  12. ......αναμένεται η λήξη ισχύος των υφιστάμενων συμβάσεων στις 15/07/2018 των συμβεβλημένων ιατρών ειδικοτήτων Γενικών ιατρών, Παθολόγων και Παιδιάτρων και έναρξη ισχύος των νέων συμβάσεων οικογενειακών ιατρών.....
    Αντιπρόεδρας : ρωτάτε ποιους γιατρούς αφορούν οι νέες συμβάσεις! Δεν.....ξέρω αν υπάρχουν ! Αν δεν βρούμε θα αναλάβουν οι..,..συλλογικότητες, ο Ρουβικώνας κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νικολάε.....Γεωργακοπουλέσκου : γνωρίζοντας πόσο.....σοβαρό άτομο είμαι, μπορείτε να λάβετε εξ΄ίσου...... σοβαρά την ανακοινωσάρα μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φυσικά , για όλες τις .....λαμακίες βγάζουν μπροστά τον ......ακαταλόγιστο λαϊκό ψευτοαγωνισταρά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και ομως θα μπειτε γιατι εχετε αναγκη το κρατος,ξερετε χωρις συμβαση κανεις δεν θα πατησει στο ιατρειο σας,αρα δεν εχει εμβαλαγια.οποιος ειναι μαγκας μονος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δουλεύω 3 χρόνια χωρίς εοππυ,δίπλα μου συμβεβλημένους και τα τομυ και βγάζω περισσότερα από ότι αν έπαιρνα τις πενταροδεκαρες του εοππυ.κοινως βάλτε τα στον κ@@ο σας αμόρφωτοι τραμπούκοι που πήρατε πτυχίο με ένα μπουκάλι λάδι στις ρουμανοβουλγαριες.παλιοβολεμενοι καταχραστες του δημοσίου...

      Διαγραφή
    2. Και όμως ΔΕΝ μπήκαμε ήδη δύο φορές ΣΥΡΙΖοκοπρε και άρα μείναμε μόνοι μας!Εσύ χ.σε ψηλά και αγνάντευε !

      Διαγραφή
    3. Για τα μικρά παιδιά: παιδιά βλεπετε τον 2.47? Αν ξεκινήσετε τα ναρκωτικά,έτσι θα γίνετε!Προσέξτε!

      Διαγραφή
    4. Αφού κάνατε τις βοθροΤΟΜΥ όλοι τρέχοντας θα έρχονται στα ιατρεία μας για να γλυτώσουν ΣΥΡΙΖΟκηφηνα!

      Διαγραφή
    5. Εσύ είσαι μάγκας;

      Διαγραφή
    6. 3.24 για γιατρός είσαι πολύ κομπλεξικος και πολύ από τις ρουμανοβουλγαριες δουλεύουν έξω ενώ απόφοιτοι Ελλάδος είναι στον χρΕΟΠΥΥ!Όλα είναι αποτέλεσμα όχι μόνο ικανοτήτων αλλά και κληρονομιάς, προίκας,τύχης ,γεωγραφικής θέσης,κοινωνικών δεξιοτήτων κλπ κλπ ! Μην παίζεις το διχαστικό παιγνίδι του κλαρινοΥΠΥΓ που προσπαθεί να διχάσει τον Ιατρικό Κόσμο σε ημεδαπής και αλλοδαπής,Π/Θ και ΓΙ, Ειδικούς και ΓΙ (πάλι ειδικοί!),διαβητολογους και ενδοκρινολόγους,κλινικούς και εργαστηριακούς κλπ για να ΜΑΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ !

      Διαγραφή
    7. Ναι συναδελφε έχεις δίκιο.εννοουσα τους ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν τον εοππυ.

      Διαγραφή
  16. Πολυ εχω συγκινηθει απο το πονημα για τους οικογενειακους γιατρους!
    Ειμαι πεπεισμενος οτι "τα μυαλα" που το σκεφθηκαν, το εχουν εμπνευσθει απο τον βιο των Αγιων Αναργυρων, καθοτι οι υπηρεσιες που θα προσφερουν οσοι συμβληθουν, ολιγον μονο υπολειπονται απο αυτες των Αγιων.Δεν ξευρω αν η αγιοκαταταξη θα συμπεριλαμβανεται στη συμβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ego doulepsi gyftomi gia piato fasulada!Zito to taki to megalo giatro ,ego eksetazi olo ta zoo elini ke kani ilektroniko fakelo me katsavidi,diorthosi ke briza! Eki ptihio Abhazia,poli akrivo! 2000 $ edosi gini giatro !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πράγματι, η ανακοίνωση αυτή είναι μόνο μια τελευταία απόπειρα εκφοβισμού των ιατρών μήπως κ αυξηθεί ο αριθμός αυτών που θα υπογράψουν αίτηση.
    Αν την εφάρμοζε χωρίς να έχει βρεί έστω κ υποτυπώδες υποκατάστατο, θα ξεσήκωνε θύελλα αντιδράσεων από τους ασφαλισμένους που αιφνιδίως θα έμεναν ακάλυπτοι.

    Η δε νέα σύμβαση, όπως κ η προηγούμενη απλώς δεν θέτει διλλημα συμμετοχής. Είναι τόσο ετεροβαρής που όποιος συνάδελφος την επιλέξει, θα δουλέυει πάρα πολύ περισσότερο, με άθλιες συνθήκες στο ιατρείο του και για λιγότερα χρήματα.
    Η συμμετοχή σε αυτήν σημαίνει πλήρη καταστροφή του ιδιωτικού ιατρείου του και μετασχηματισμό του σε ένα λαικό ιατρείο σκληροπυρηνικών "τζάμπα"" ασθενών, χωρίς ελπίδα να αντιστραφεί αυτό αν αποχωρήσει από τη σύμβαση γιατί εν τω μεταξύ οι υπόλοιποι ασθενείς θα έχουν αποχωρήσει ανεπιστρεπτί.

    Η συμπεριφορά του ΕΟΠΥΥ προκαλεί θυμηδία ως επιπόλαιη και ασόβαρη και δείχνει την απελπισία στην οποία έχουν οδηγηθεί εξαιτίας ιδεοληπτικών σχεδιασμών τους.

    Αν ήταν σοβαροί θα καταλάβαιναν ότι το ισχύον σύστημα είναι κατά πολύ οικονομικότερο για το κράτος από αυτό που πάνε να στήσουν. Όμως το κίνητρο δεν είναι τα χρήματα και η οικονομία, αλλά η στροφή του συστήματος σε πιο αριστερή - κρατικίστικη δομή.

    Το επόμενο στάδιο της απελπισίας τους μετά και τη διαφαινόμενη δεύτερη αποτυχία της σύμβασης θα είναι να μας απειλήσουν με ακύρωση της δυνατότητας συνταγογράφησης το οποίο όμως ειναι παράνομο και αντισυνταγματικό και τυχόν εφαρμογή του θα πλήξει πρώτα τους ίδιους τους ασθενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ?ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΟΠΥΥ?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΟΠΥΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΡΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΕΙΔΟΜΕΝ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ.

      Διαγραφή
    2. Απόπειρα εκφοβισμού να μπούμε γιατί είστε στον αέρα γκιουφτο 10.23 και υπό απόλυση από την Τρόικα!Αλλά δυστυχώς για σένα ΕΙΜΑΣΤΕ Γιατράς και θατρεξουν ! Πού να πάνε άλλωστε έχετε .....γιατρούς ? Η γυφΤΟΜΥ? Αν κόψεις την κάνναβη ,θα το δεις και συ! Άρπα τώρα 72 σεντσια για την επόμενη τζούρα γκιουφτο!

      Διαγραφή
    3. Tamtakos: Simfono 10.23 giati ine giufto opos ego ke glifi taki pu ekani giatro kate pikrameno giufto! Harti na ne ke oti nane ipe!piga karta siriza egina giatro! Zito taki sekiuritate!

      Διαγραφή
  19. Οι συμβασεις θα συναφθουν κανονικα .Γεμισαμε ψευτομαγκες επαναστατες χωρις αιτια .Αντε να δουλεψετε γιατι σε λιγο θα πεινασετε γιατραροι μου .Να αντιληφθειτε οτι το ποταμι πισω δεν γυρνα και η χωρα θα προχωρησει με ή και χωρις εσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσο μισος κρυβεις μεσα σου;
      Τελικα πρεπει να εισαι πολυ σκα..τοψυχος.
      Αν εχεις κοτσια πες μας τουλαχιστον τη δουλεια κανεις για να καταλαβουμε απο που πηγαζει αυτο το απυθμενο μισος.

      Διαγραφή
    2. Τσακω τωρα 0,70 .

      Διαγραφή
    3. Η διαφορετικη αποψη δεν ειναι θεμα μισους ουτε εμπαθειας.Να μαθουν καποιοι να τη σεβονται και να σκεφτονται και λιγο .Υπαρχει δικαιωμα επιλογης να συμβληθει καποιος γιατρος ή οχι .Οι οροι τι περιμεναν καποιοι να ηταν παρα προσπαθεια να χτιστει επιτελους αβαθμια περιθαλψη για τον ελληνα πολιτη ,ο οποιος μπορει και να παει αλλου αν το θεωρει αναγκαιο .Καιρος να σταματησει η δραση των κατ επαγγελμα συνταγιατρων .Τωρα ο ασθενης θα βλεπει ειδικο για τους 2 πρωτοτς αυχ σπονδυλους και το δεξιο λοβο του πνευμονα οταν και αν υπαρξει πραγματι αναγκη .Το παρτακι ελαβε τελος .

      Διαγραφή
    4. Το παρτάλι της δωρεάν υγείας ΓΚΙΟΥΦΤΟ 5.52 για τον χτΕΟΠΥΥ έλαβε τέλος ! Από 15/07 ξύλο από τους ασφαλισμένους!

      Διαγραφή
    5. Κουρ#δομαγκα 4.06 χρόνια τώρα προσπαθείτε κΙλαι σας τις τρίβουμε στην μούρη! Ετοιμασου για νέο εξευτελισμο αναλφάβητος ΣΥΡΙΖορομα αρκουντογιουφτο!

      Διαγραφή
    6. Πόσες φορές τα είπατε αυτά κηφήνα του χρΕΟΠΥΥ 4.06? Διακρίνω όμως εναν.....εκνευρισμό,γιατί?

      Διαγραφή
    7. Αρκουδόγιουφτο 5.52 το να ισχυρίζεσαι ότι θα γίνει κάτι που δεν δύναται να γίνει διότι δεν έχετε γιατρούς ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΗ αλλά ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ !Τσάκο λοιπόν 72 σέντσια από την Κουμουνδούρου!

      Διαγραφή
    8. Συριζοχαφιέ 5.52 ως τώρα είχες ΠΦΥ με κόστος 8000 ευρώ για 4 γιατρούς και το εκτινάσσεις σε 25500! Το πάρτυ των ΣΥΡΙΖΟρεμαλιών μόλις .....άρχισε! Όταν θα υπάρξουν με μαθηματική ακρίβεια περιστατικά ακρωτηριασμών ή θανάτων επειδή δεν είδε εγκαίρως τον ειδικό του ο ασθενής , τότε θα σας δω! Αλλά ευτυχώς ΤΙΠΟΤΑ δεν θα γίνει διότι ο Ιατρικός Κόσμος σας περιφρονεί ΑΠΟΛΥΤΑ !

      Διαγραφή
    9. Προχώρα συριζοπερίττωμα χωρίς εμάς ! Εξετάστε, διαγνώστε, θεραπεύστε οι ΣΥΡΙΖοχαφιέδες! Άλλωστε τώρα που θα έχετε και την κάνναβη , ποιος......σας πιάνει !

      Διαγραφή
  20. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ 2000 ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ 5χ5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξανα τσακω αλλα 0,70 που ξαναγραφεις, αλλα με κεφαλαια...

      Διαγραφή
    2. 9:42 ΣΩΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΑΝ 2000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΙΕΝΑ 10ΚΑΡΙΚΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.
      ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ-ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ- ΘΑ ΡΧΕΤΑΙ 'H ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΤΟΜΥ.

      Διαγραφή
    3. Να δούμε τι θα κάνουν στα ιδιωτικά τους ιατρεία,οι μέχρι σήμερα επιδοτούμενοι από τον ΕΟΠΥΥ, Θα βλέπουν ιδιωτικά και θα κόβουν απόδειξη,θα έχουν γραμματέα να την πληρώνουν οι ίδιοι και οχι ο ΕΟΠΥΥ ,θα παίρνουν άδεια απο τον εαυτό τους για ταξιδάκια μη συνεδριακά γιατί αυτά θα είναι ελάχιστα .Θα γράφουν γνωμάτευση ηλεκτρονικά,θα ενημερώνουν τον ηλεκτρονικό φάκελο κλπ.
      Λοιπόν.
      Δεν έχουν καταλάβει πολλοί συνάδελφοι, οτι δεν άλλαζε μόνο η σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ. Αλλαξε ο τρόπος εργασίας του γιατρού. Ακόμη και αυτός ο ασθενής που θα πληρώνει επίσκεψη,για να μπορεί να πάρει φάρμακα με τον ΕΟΠΥΥ, θα πρέπει να έχει οικογενειακό γιατρό και ηλεκτρονικό φάκελο.Αν εισαχθεί σε νοσοκομείο τι θα γράφει;
      Και ρωτάνε οι γιατροί. Μπορούν να μας κόψουν τη συνταγογράφηση; Οχι λένε θα είναι παράνομο. Και δεν βλέπουν που τυπώνεται μήνυμα στη συνταγή και υποχρεώνει τον ασθενή για οικογενειακό γιατρό.
      Τελικά δεν θα κοπεί η συνταγογράφηση από το γιατρό. Θα κοπεί από τον ασθενή,αν δεν τηρούνται οι υποχρεώσεις του στον ΕΟΠΥΥ.

      Διαγραφή
    4. Ποια γυφΤΟΜΥ ψευτρακο?Αυτά που δεν έχετε? Η στους γυφτουλες που μαζέψατε? Θα δεις λοιπόν και μια θέση καθαριστή στην χ.στρα του ιατρείου μου είναι ελεύθερη για εσένα! 4 σθμβεβλημενοι 8000€ ! Μια κτηνιατρική γυφΤΟΜΥ με 4 (παίζεται!!) giftogiatro 25500€ !

      Διαγραφή
    5. Καρανικας:9.12 χαφιεδακο μας περνά από το λογιστήριο αλλά πρώτα ξαναγράψτε μια φορά στα λατινικά!

      Διαγραφή
    6. ΣΥΡΙΖορομα αρκουδογυφτε 12.45 μάλλον εσύ δεν κατάλαβες ότι ούτε ΟΙ έχεις ούτε γυφΤΟΜΥ ! Άρα δεν άλλαξε ΤΙΠΟΤΑ ! Τόσο απλά!

      Διαγραφή
    7. Ηλίθιε 12.45,πως να έχει ΟΙ γιατρό ο ασφαλισμένος αφού δεν μπορείτε να βρείτε ΟΙ? Η κάνναβη δεν σε αφήνει να το σκεφτείς,ε;

      Διαγραφή
  21. 9.12 μην απαντάς στον εαυτό σου και αυτοσυγχαιρεσαι! Προδίδεις τον πανικό των συριζογυφτων κάνναβις αρτηριών αφεντικών σου! Έχετε δύο επιλογές: η επιμένετε από 16/09 άγριο ξύλο από τους ασφαλισμένους η αφού αλλάξετε 300 πάνες τα παίρνετε όλα πίσω και φυσικά απολύσετε για να έρθει κάνας σοβαρός άνθρωπος στην θέση σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θιξατε το φιλότιμο και την αξιοπρέπεια του Έλληνα γιατρού ΞανθοΒαρδαραλητες και πλέον θα ΣΑΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ! Δεν υπάρχει μέλλον στο ΥΠΥΓ για εσάς! Πίσω στο ΚΥ για mayer κοπράνων τεμπελχανα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πιο φιλοτιμο?μονο συνταγες ξερει να γραφει

      Διαγραφή
    2. Θα τις γράφεις ......εσύ συριζόγκιουφτο από εδώ και πέρα μαζί με τις.....συλλογικότητες!

      Διαγραφή
  23. 12.45 ψευτογιατρε,δεν κατάλαβες ότι η επιδότηση μας στον χρΕΟΠΥΥ να πουλάει δωρεάν Υγεία έληξε! Χωρίς γιατρούς είστε απόλυτα 0 ! Κραξτε όσο θέλετε αλλά οι Ιατροί έχουμε το μαχαίρι και το πεπόνι! Εσείς τα ......νεροπιστολα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 4 συμβεβλημένοι ιατροί 8000 ευρώ το πού ! Μία κτηνιατρική γυφΤΟΜΥ με 4 (το πολύ !) γυφτορωσοπόντιακ ......25500 τον μήνα για την ίδια δουλειά !
    Τηλεφωνήστε τώρα στον ΕΦΚΑ να ζητήσετε τις εισφορές σας πίσω ΚΟΡΟΙΔΑ ασφαλισμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή