Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΙΣΘ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Κ, ΛΟΒΕΡΔΟ

Θεσσαλονίκη 22 Δεκεμβρίου 2011
 
 
Αρ. Πρωτ. : 8537/Γ
 
Προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Λοβέρδο
 
 
Κύριε Υπουργέ,
     Η εγκύκλιος της 21/12/2011 ΑΔΑ:45ΨΨΘ-6ΟΧ αποτελεί πιστή αντιγραφή της εγκυκλίου 4/11/2011 ΑΔΑ:45ΒΣΘ-ΘΨ9, την οποία είχατε ανακαλέσει στις 10/11/2011 ΑΔΑΒΖΘ-1ΨΤ , για διαδικαστικούς λόγους.
     Άρα είτε η «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ» ολοκληρώθηκε είτε οι λειτουργίες του υπουργείου σας εξελίσσονται ερήμην σας ναρκοθετώντας τη σοβαρότητά σας.
    Η εγκύκλιος αυτή εγείρει κρίσιμα ερωτήματα για την συνέπεια των δημοσίων διαβεβαιώσεων σας, τις σκοπιμότητες των ενεργειών σας και την εκ μέρους σας συνειδητοποίηση των επιπτώσεών της.
   Σας καλούμε να σεβαστείτε τις επιταγές της κοινής λογικής, του δημοσίου συμφέροντος, των ευρωπαϊκών πρακτικών στο χώρο της υγείας και ή να νομοθετήσετε σοβαρά και υπεύθυνα για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας όπως οφείλετε ή να εφαρμόσετε την κείμενη ειδική νομοθεσία η οποία άλλωστε αποτελεί και υγιή παρακαταθήκη προκατόχων σας του ΠΑΣΟΚ.
   Ακολουθείστε το έντιμο παράδειγμα του κ. Αλέκου Παπαδόπουλου και της κ. Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου που ανιδιοτελώς εργάστηκαν ως υπουργοί υγείας προς όφελος των πολλών.
         Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γραμματέας
 
 Dr. Αθανάσιος Α. Εξαδάκτυλος                                        Νικόλαος Π. Νίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου