Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Έντονη αντιπαράθεση Γεωργιάδη - Παπαδάκη στον σταθμό ΑΝΤ1

IATRONET.GR


Σε υψηλούς τόνους κυμάνθηκε την Τετάρτη η καθιερωμένη πρωινή τηλεοπτική συνέντευξη του υπουργού Υγείας, ο οποίος αποχώρησε και επανήλθε στο τηλεοπτικό στούντιο του ΑΝΤ1.

Του Δημήτρη Καραγιώργου

Οξύνθηκαν τα πνεύματα το πρωί της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης πρωινής τηλεοπτικής συνέντευξης του υπουργού Υγείας.

Ο κ. Γεωργιάδης ήταν προσκεκλημένος στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, μαζί με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Απευθυνόμενος στον παρουσιαστή κ. Γιώργο Παπαδάκη, ο υπουργός Υγείας είπε 'χαϊδεύετε αυτιά τόσα χρόνια', σχετικά με τη στάση που τηρεί έναντι των συνδικαλιστών.

Στη φράση του υπουργού ότι η χώρα έχει χρεοκοπήσει, ο κ. Παπαδάκης απάντησε 'εσείς χρεοκοπήσατε τη χώρα'.
Συντεχνίες

Ο κ. Γεωργιάδης αντέτεινε 'εγώ δεν κυβερνούσα. Εσείς κάθε πρωί υπερασπιζόσασταν από την τηλεόραση το αίτημα της κάθε συντεχνίας'.

'Υπερασπιζόμουν την κοινωνία', ανταπάντησε ο παρουσιαστής, ενώ ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: 'Άλλο η κοινωνία, άλλο οι συντεχνίες'.

Για τη συνολική ευθύνη της κοινωνίας για την οικονομική κρίση, ο υπουργός σημείωσε ότι λίγοι είναι αυτοί που δεν φταίνε, λέγοντας ότι ο ίδιος θα ήταν ευχαριστημένος και με 360 ευρώ σύνταξη το μήνα.

Ακολούθησε ένταση και στον διάλογο με τον κ. Κουρουμπλή, με αποτέλεσμα ο κ. Γεωργιάδης να διακόψει την παρουσία στην εκπομπή.

Έπειτα από παρέμβαση του παρουσιαστή, επανήλθε και συνεχίστηκε η συζήτηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου