Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Οργή λαού για τα γενόσημα αλλά και την ακρίβεια στα φάρμακα

Δεν είναι λίγοι οι Έλληνες που ελλείψει χρημάτων εξαναγκάζονται στην αυτοθεραπεία ή ακόμα και στην αραίωση των φαρμάκων.

Όταν εδώ και μήνες ακόμα το newsbomb.gr, εκφράζοντας τον κόσμο της Υγείας, αναφερόταν στο ενδεχόμενο ανθρωπιστικής κρίσης, ελέω της ακολουθούμενης πολιτικής, κάποιοι κώφευαν. Ακόμα και σήμερα όμως, που τα πρώτα σημάδια αυτής της κρίσης είναι εμφανή, συνεχίζουν αμετανοήτοι, διαλύοντας καθημερινά ολοένα και περισσότερο την με αίμα αποκτημένη δημόσια Υγεία.




Ποιά είναι όμως η πραγματική άποψη των πολιτών, γιατί και αυτό μετράει, ειδικότερα όταν μέσα από επιστρατευμένα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, γίνεται μια δίχως προηγούμενο καθημερινή προσπάθεια χειραγώγησης ή για να ακριβολογούμε διαμόρφωσης της κοινής γνώμης, ότι όλα βαίνουν καλώς;






Ποιά η άποψη των πολιτών για την ακρίβεια των φαρμάκων και ποιά για τα φθηνά μεν, αφμιβόλου ποιότητας δε, γενόσημα;

Πώς έχει βιώνει ο Έλληνας στο πετσί του τη νέα υγειονομική πραγματικότητα και με ποιούς τρόπους την αντιμετωπίζει;

Το newsbomb.gr, στο πλευρό των πολιτών, έκανε το απλούστερο και δίνοντάς τους βήμα, σας παρουσιάζει την πραγματική διάσταση του προβλήματος.

Διότι άλλο να φαντάζεται κανείς και άλλο να συνομιλεί με ανθρώπους, που μέσα από τα βιώματά τους, αποδεικνύουν εμπράκτως την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η δημόσια Υγεία.

Και όμως, υπάρχουν συμπολίτες μας, οι οποίοι ελλέψει χρημάτων εξαναγκάζονται στην αυτοθεραπεία ή ακόμα και στην αραίωση των φαρμάκων.

Το βήμα λοιπόν στους πολίτες και στα προβλήματά τους:

Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου