Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Να προσφέρουν 50% του μισθού ζητεί από βουλευτές και υπουργούς ο Πρωθυπουργός

Συντάκτης: Virus

Κάλεσμα απηύθυνε ο Πρωθυπουργός στους βουλευτές της ΝΔ, τους υπουργούς και τους υφυπουργούς να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους, τους επόμενους δύο μήνες, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κοροναϊού.

«Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης» επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ανάλογη των περιστάσεων θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά του πολιτικού προσωπικού, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό «όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Συμβολική κίνηση ζήτησε ο Πρωθυπουργός, επισημαίνοντας ότι «καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κοροναϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19».

Με νόημα ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι» και πρόσθεσε ότι στον αγώνα αντιμετώπισης της επιδημίας, «ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου