Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Αντιεμβολιαστές μπούκαραν στο νοσοκομείο του Βόλου και προπηλάκισαν γιατρούς

Νέο περιστατικό βίας κατά γιατρών, αυτή τη φορά στο νοσοκομείο του Βόλου.
ieidiseis.gr

Απίστευτες εικόνες διαδραματίστηκαν το βράδυ της Κυριακής (20/12) στο Νοσοκομείο Βόλου, όταν τέσσερις ημεδαποί άνδρες ηλικίας 19, 20, 32 και 35 ετών εισέβαλαν και προκάλεσαν ταραχές.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στην Α΄ παθολογική κλινική, κατά τη διαδικασία ενημέρωσης σχετικά με τα αίτια θανάτου προσφάτως αποβιώσαντος οικείου τους προσώπου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα άτομα προκάλεσαν φραστικό επεισόδιο εις βάρος των εφημερευόντων ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, προξενώντας διατάραξη της ομαλής λειτουργίας της κλινικής. Παράλληλα, ευθύνονται για απροσδιόριστης χρηματικής αξίας φθορά σε ιατρικό εξοπλισμό και φάρμακα.

Όπως ανέφερε ο κ. Νίκος Χαφτούρας, διευθυντής νευροχειρουργικού τμήματος Νοσοκομείου Βόλου και πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Μαγνησίας: «Ζούμε θλιβερές στιγμές και τραγικές συνθήκες για όλους εμάς, γιατρούς και νοσηλευτές στα νοσοκομεία. Διακυβεύεται η ασφάλειά μας.

Ήταν άτομα που είχαν τη νομίζω τη μητέρα τους ανεμβολίαστη και νοσούσε πολύ βαριά, ήταν ένα βήμα πριν τον θάνατο. Τα παιδιά της ήταν όλοι αντιεμβολιαστές. Προσπάθησαν να απομονώσουν τον γιατρό και τον προπηλάκισαν. Καταστρέψανε κι έναν αναπνευστήρα, ενώ έκαναν και άλλες ζημιές».

Τα άτομα συνελήφθησαν και σήμερα αφέθηκαν ελεύθεροι. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου.

1 σχόλιο:

  1. Απαιτειταο σοβαροτητα εκ μερους των φορεων των ιατρων .Οχι μονο δηλωσεις συμπαραστασης κενες περιεχομενου ,αλλα επωδυνες μονομερεις ενεργειες ,ωστε να αποθαρρυνονται οι ψεκασμενοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή