Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 4/2013 ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ 

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ 

Πατησίων 4 , Αθήνα, ΤΚ 10677, ηλ/κή διεύθυνση: HUhttp://www.apofoitoissas.grUH , He-mail: apofoitoissas@gmail.com 

Αθηνα :14-5-2013 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 4/2013 


1. Την 14-5-2013 σήμερα Τρίτη και ώρα 21:00 συνεδρίασε, στα γραφεία του Καρδιολογικού Κέντρου Ηλιούπολης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ, μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. Αντωνιάδη Ιωάννη και με παρόντα όλα τα μέλη του. 

2. Μετά από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, το Δ.Σ. αποφάσισε-αποφάσισε-ενέκρινε τα παρακάτω: 

α. Την έκδοση δελτίου τύπου αναφορικά με το θέμα της κατάργησης του Γένους, ως προϋπόθεση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές (υπόθεση που συζητείται στις 17 Μαΐου στο ΣτΕ κατόπιν προσφυγής συναδέλφων), στο οποίο θα καταγραφεί η ομόφωνη απόφαση των μελών του Δ.Σ., υπέρ των Ενώσεων και των Σωματείων των συναδέλφων, που επιθυμούν τη ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ του γένους , των εισακτέων στις Στρατιωτικές Σχολές. 

β. Την ματαίωση της προγραμματισμένης για την 17/6/2013 εκδρομής στην Κωνσταντινούπολη, λόγω μη συμπληρώσεως προαπαιτουμένων συμμετοχών (29 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος με minimum 40 τουλάχιστον συμμετοχών) 

γ. Σχετικά με το άρθρο που αναρτήθηκε στο «medispin.blogspot», («Τι λένε οι στρατιωτικοί ιατροί για την πιθανή αποστολή τους σε νησιά» ) θα επιθυμούσαμε να τονίσουμε πως ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σ.Σ.Α.Σ. εκπροσωπεί τα μέλη των Αποφοίτων τη; Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (Στρ. Οικονομικούς,Δικαστικούς, Φαρμακοποιούς, Οδοντιάτρους, Στρατολόγους,Κτηνιάτρους, Ψυχολόγους και Ιατρούς στην πλειονότητά τους) και δεν τον εκφράζουν ρατσιστικές και αντιεπιστημονικές απόψεις καθώς και απόψεις πολιτικοποίησης των Στρ. Ιατρών. 

δ. Τη συμμετοχή του Συνδέσμου μας στο συλλαλητήριο και τα ψηφίσματα, της 30ης Μαίου 2013 στην Λάρισα (ε.ε. και ε,α, στελεχών των Ε.Δ. και Σ.Α.) και την εξουσιοδότηση του εκπροσώπου μας κ. Φώτη Σουργκούνη για συμμετοχή στο οικείο Σ.Ο.Δ. 

ε. Την έναρξη προετοιμασιών διενέργειας των αρχαιρεσιών του Συνδέσμου αμέσως μετά τις θερινές διακοπές (εντός Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2013) και με πλήρη ετοιμότητα στη διεξαγωγή ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τα μέλη μας στην επαρχία. 

3. Οι ακριβείς λεπτομέρειες και ο τρόπος υλοποίησης , όπου απαιτηθεί για μερικά εκ των ανωτέρω, θα γνωστοποιηθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα, στο σύνολο των μελών του Συνδέσμου. 

4. Μετά την λήψη των ανωτέρω αποφάσεων και αφού δεν υπήρχε άλλο θέμα για συζήτηση, λύθηκε η συνεδρίαση. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ            Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 


Ο ΤΑΜΙΑΣ                Ο ΕΠΙ ΤΩΝ Δ.Σ.             ΤΑ ΜΕΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου