Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Η ΝΔ θα καταργήσει το Ασφαλιστικό Κατρούγκαλου»


Ανδρέας Κατσανιώτης: «Η ΝΔ θα καταργήσει το Ασφαλιστικό Κατρούγκαλου»

Το ασφαλιστικό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα καταργηθεί.

pelop.gr

Αυτή τη ρητή και κατηγορηματική διαβεβαίωση παρείχαν, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης, στους εκπροσώπους φορέων και συνδικαλιστικών ομάδων με τους οποίους συναντήθηκαν την Κυριακή, στο περιθώριο της εκδήλωσης κοπής της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαΐας.

Πρόκειται για ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο αδιέξοδο αλλά και καταστροφικό για μεγάλες κοινωνικές ομάδες, ιδιαίτερα δε για τους επιστήμονες και νέους επαγγελματίες, αλλά και για τους αγρότες, κλπ.

«Δεν υπάρχει καμία λογική και καμία ανοχή απέναντι στο νόμο Κατρούγκαλου που εξοντώνει την Ελλάδα των νέων επιστημόνων, την Ελλάδα της παραγωγής, τους αγρότες και τους μικρομεσαίους, αυτό το ασφαλιστικό σύστημα που δεν θεραπεύει τα Ταμεία, αλλά καταρρακώνει την παραγωγική Ελλάδα και κατά συνέπεια, την ίδια την Κοινωνική Ασφάλιση» τόνισε ο κ. Κατσανιώτης, προσθέτοντας πως η ΝΔ θέλει και μπορεί να αναδείξει και να ενισχύσει την Ελλάδα των ανθρώπων που δημιουργούν.

Σημειώνεται πως το Ασφαλιστικό ήταν το κυρίαρχο ζήτημα που τέθηκε απ' όλους τους εκπροσώπους φορέων στις συναντήσεις με τον κ. Γεωργιάδη στην Πάτρα, αναδεικνύοντας την μεγάλη αγωνία του συνόλου σχεδόν των πολιτών για το ζήτημα, αλλά και τα αδιέξοδα που το νομοθέτημα της σημερινής κυβέρνησης έχει.

4 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ .ΑΝΤΕ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΛΟΥΜΩΝΕΤΕ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι , θα το καταργήσουν τους ......πιστεύω ! Απλά θα φέρουν......χειρότερο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΔ θα καταργήσει το ασφαλιστικό του Κατρούγκαλου. Πρώτα κατάργησε τον εαυτόν της που από τις βρωμοδουλιές που έκανε επι σειρά ετών,κατάφερε να δώσει την εξουσία στο επίσης αυτοκαταργημένο ΠΑΣΟΚ,που κατάφερε να φέρει στην εξουσία τον Κατρούγκαλο και την παρέα του, Τώρα αρχίζει νέος γύρος αυτοκαταργήσεων, μέχρι να μας καταργήσουν και εμάς όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή