Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Οι 15 "μνηστήρες" για διοικητές του Νοσοκομείου Μεσσηνίας




Δεκαπέντε είναι οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση του διοικητή στο Νοσοκομείο Μεσσηνίας (Καλαμάτας - Κυπαρισσίας), που κατέθεσαν αιτήσεις μέσω της 6ης ΥΠΕ.

Ο αριθμός αυτός ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος, από αιτήσεις ενδιαφερομένων που μπορεί να κατατέθηκαν μέσω άλλων ΥΠΕ ή απευθείας στο υπουργείο Υγείας.

Κάποιοι από τους ενδιαφερόμενους για το Νοσοκομείο Μεσσηνίας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και για άλλα νοσοκομεία της χώρας (Λακωνία, Ιωάννινα, Ληξούρι κ.λπ.).

Οι 15 ενδιαφερόμενοι είναι:

Γιώργος Μπέζος, Βασίλης Δημόπουλος (ενδιαφέρεται και για άλλα νοσοκομεία), Μαρία Πουλάκου, Χαρά Κιουρή, Ευγενία Ν. Μπιτσάνη, Γιάννης Αναστασόπουλος, Γιάννης Ρωσσίδης (ενδιαφέρεται και για άλλο νοσοκομείο), Φώτης Αλεξανδρόπουλος (ενδιαφέρεται και για άλλο νοσοκομείο), Κατίνα Γεωργακίλα - Τακοπούλου, Χριστίνα Σπυράκη (ενδιαφέρεται και για άλλα νοσοκομεία), Νικόλαος Αστρουλάκης (ενδιαφέρεται και για άλλα νοσοκομεία), Δημήτρης Ραπτέας, Κωνσταντίνος Παπαναστασίου (ενδιαφέρεται και για άλλο νοσοκομείο), Δημήτρης Γούλας (ενδιαφέρεται και για άλλα νοσοκομεία), Ιωάννα Καραβασίλη (ενδιαφέρεται και για άλλο νοσοκομείο).

1 σχόλιο:

  1. Διοκητες νοσοκομειων κατ επαγγελμα δηλαδη....το καλο με ολους αυτους ειναι οτι εξαφανιζονται πολυ γρηγορα (με την αλλαγη δηλαδη της κυβερνησης). Το κακο ειναι οτι τα εργα τους τα λουζομαστε για ,πολλα χρονια αφου εχουν φυγει δημιουργώντας μια αθροιστικη δυσλειτουργια. Αληθεια τα βιογραφικα ολων αυτων υπαρχουν καπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή