Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκε ο οριστικός πίνακας κατάταξης για τις 4.000 θέσεις στα νοσοκομεία



Στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ www.oaed.gr αναρτήθηκε τη Δευτέρα ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων Ανέργων του «Ειδικού προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων στον δημόσιο τομέα της υγείας», το οποίο αφορά σε 4.000 θέσεις σε δημόσια νοσοκομεία, κέντρα υγείας και μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας.

Ο Οριστικός Πίνακας περιλαμβάνει τους ανέργους, εγγεγραμμένους στο μητρώο ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που θα εργαστούν για 12 μήνες με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στις Υπηρεσίες Τοποθέτησης, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 13/2016. Η κατάρτιση του Οριστικού Πίνακα πραγματοποιήθηκε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του ΟΑΕΔ, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους είτε από το Μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους είτε με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους από τους αντίστοιχους πίνακες κατάταξης ανέργων, που έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους οι άνεργοι που έχουν επιλεγεί για τοποθέτηση ως επιτυχόντες, καλούνται εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους να προσέλθουν στην αρμόδια υπηρεσία (ΚΠΑ2), όπου είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι προκειμένου να παραλάβουν το συστατικό σημείωμα για την υπόδειξή τους. Ο άνεργος καλείται να προσκομίσει τον αριθμό καταθετικού λογαριασμού ΙΒΑΝ με υποχρεωτικά πρώτο δικαιούχο τον ίδιο.

Στις περιπτώσεις που δεν καθίσταται δυνατή η επικοινωνία των ΚΠΑ2 με τους επιτυχόντες ανέργους, αυτοί υποχρεούνται να εμφανιστούν στις αρμόδιες υπηρεσίες, εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Μακροχρόνια Ανέργων. Στην περίπτωση που παρέλθει η προθεσμία των 30 εργάσιμων ημερών, οι επιτυχόντες αποκλείονται από τον Οριστικό Πίνακα και το ΚΠΑ2, όπου ανήκει ο Φορέας Υποδοχής, προχωρά στην ενημέρωση του πρώτου επιλαχόντα από τον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης Μακροχρόνια Ανέργων.

Τέλος, ο επιτυχών άνεργος καταθέτει τα σχετικά δικαιολογητικά στους Φορείς Υποδοχής, όπως θα του υποδειχθεί από το ΚΠΑ2, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Πηγή: newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου