Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Πορεία διαμαρτυρίας 9 χλμ από την ΠΟΕΔΗΝ στη Λάρισα! Από ποιες Μονάδες θα περάσει

Γράφει: Λαυρέντης Νεκτάριος 
Health Report.gr

Με μια πορεία διαμαρτυρίας 9 χιλιομέτρων συνεχίζει το πέρασμά της από όλες τις υγειονομικές μονάδες της χώρας η ομοσπονδία των Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ)

Ειδικότερα οι εκδηλώσεις που ονομάζονται «ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» κατά το … «καραβάνι προχωρά» που συχνά πυκνά χρησιμοποιεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, συνεχίζονται αυτή τη φορά στη Λάρισα.

Η ΠΟΕΔΗΝ σε μια προσπάθεια να αναδείξει τα προβλήματα υγείας στα νοσοκομεία, το ΕΚΑΒ αλλά και την πρόνοια, συνεχίζει τις πορείες διαμαρτυρίας στη Θεσσαλία.

Εξάλλου ο κλάδος επιμένει παρά τα αντίθετα λεγόμενα της ηγεσίας του υπουργείυ Υγείας, ότι η δημόσια υγεία φθήνει καθημερινά και μάλιστα το 2017 θα είναι χειρότερα καθώς μειώνονται περαιτέρω τα κονδύλια. Διαβάστε ΕΔΩ τι αναφέρει: «Νέες περικοπές στην υγεία φέρνει ο προϋπολογισμός του 2017! Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ»

Την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου η ΠΟΕΔΗΝ θα ξεκινήσει στις 9πμ από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ. Με ΠΟΡΕΙΑ 9 χιλιομέτρων θα διέλθει από Υγειονομικές Μονάδες και θα καταλήξει στη Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου