Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ...ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

η εικόνα προφίλ του Savvas ParaskevopoulosΠρωτοφανή ήθη εγκαινιάζει το υπ. υγείας μετά την παταγώδη αποτυχία να στελεχώσει με οικογενειακους γιατρούς την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας(ΠΦΥ). 

Στην ουσία προχωράει σε στυγνό εκβιασμό των συμβεβλημενων παθολογων,παιδιατρων και γενικων γιατρών καταργώντας την σύμβαση τους στις 15 Ιουλίου για να συμβληθούν ως οικογενειακοι αλλα φυσικά με όρους γαλερας. Και το κάνει στην καρδιά του καλοκαιριού με όλες τις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν για τον γενικό πληθυσμό.

Σάββας Παρασκευόπουλος 

Επιπλέον υποχρεώνει τους γιατρούς των Κ.Υ.με τις προαναφερθεισες ειδικότητες να εκτελούν παρά την θέληση τους και χρέη οικογενειακου γιατρού γνωρίζοντας τις ήδη μεγάλες ελλείψεις προσωπικού στις δημόσιες δομές.

Οι γιατροί των δημόσιων δομών της ΠΦΥ στηρίζουμε τους συμβεβλημενους αλλα και τους πιστοποιημενους συναδέλφους μας και προχωράμε σε νομικές ενέργειες μετα από επίσημη νομική γνωμοδότηση που θα έχουμε τις επόμενες μέρες.

Συνάδελφοι ολοι μαζί ιδιώτες και δημόσιοι λειτουργοί πρέπει να προασπίσουμε το κύρος του επαγγέλματος μας προς όφελος βεβαίως και των πολιτών που περιθαλπουμε.

3 σχόλια:

  1. 4 συμβεβλημένοι ιατροί στοιχίζουν το πολύ 8000 ευρώ! Μία κτηνιατρική γυφΤΟΜΥ με 4 (το πολύ !) γυφτορωσοπόντιακ ανειδίκευτα γερόντια στοιχίζει......25500 ευρώ! Ασφαλισμένοι πάρτε ΤΩΡΑ τηλέφωνο τον ΕΦΚΑ να ζητήσετε τις εισφορές σας πίσω, πριν πέσουν οι ΣΥΡΙΖΑκρίδες και φάνε ακόμη και τα ......συρτάρια των ταμείων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι μαζί ενωμένοι ΟΙ και Ειδικοί,Π/θ και Γ/Ι,Διαβητολογοι και ενδοκρινολόγοι, εργαστηριακοί και κλινικοί,της ημεδαπής η της αλλοδαπής , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αποτελειωνουμε την Δομή του Οργανωμένου Εγκλήματος χρΕΟΠΥΥ/ΥΠΥΓ !Η εμείς η οι Εγκληματίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο ρε συνάδελφοι! Τα ακούς Βαρδακ@θικι που έλεγες ότι μόνο οι ......ιδιώτες αντιδρουν αληταρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή