Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Νέα προκήρυξη για τους γιατρούς στις ΤΟΜΥ! Όλες οι προϋποθέσεις

Τρίτη 12 Ιούνιος 2018

Γράφει: Μαρία Γλένη 

Πλήρης επιβεβαίωση του HealthReport.gr! Το υπουργείο υγείας επαναπροκηρύσσει τις θέσεις για την πρόσληψη οικογενειακών γιατρών για τις Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ).

Ειδικότερα στην αναζήτηση 953 γιατρών βρίσκεται το υπουργείο Υγείας με ειδικότητες Γενικής Ιατρικής, Παθολογίας και Παιδιατρικής προκειμένου να στελεχώσουν τις νέες ΤΟΜΥ και να αναλάβουν ρόλο οικογενειακού γιατρού. Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες: Επαναπροκηρύσσονται οι θέσεις οικογενειακών γιατρών στις ΤΟΜΥ εντός 10 ημερών! Όλοι οι όροι

Όπως εξάλλου είχε αποκαλύψει το Healthreport.gr ήταν θέμα χρόνου να προχωρήσει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας σε νέα προκήρυξη αφού οι γιατροί είχαν γυρίσει την πλάτη στον προηγούμενο διαγωνισμό, θεωρώντας ότι πρόκειται για διετή απασχόληση με περιορισμένες αποδοχές αλλά με πολλές υποχρεώσεις.

Αναλυτικότερα πρόκειται για 953 θέσεις γιατρών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διετούς διάρκειας πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης ενώ προβλέπεται δυνατότητα ανανέωσης της θητείας μέχρι τη λήξη του προγράμματος.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι: Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), Κλάδου Ιατρικής Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας οκτακόσιες εννέα (809)θέσεις και Ειδικότητας Παιδιατρικής εκατόν σαράντα τέσσερις (144) θέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και υποχρεωτικά προσόντα, να υποβάλουν μία και μόνο «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει από τις 13 Ιουνίου και λήγει στις 22 Ιουνίου.

Οι υποψήφιοι που έχουν εμπρόθεσμα υποβάλει την ανωτέρω ηλεκτρονική αίτησηπρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή ή να υποβάλουν αυτοπροσώπως ή δια νομίμου αντιπροσώπου τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο υπουργείο Υγείας,υπόψη της Επιτροπής Ελέγχου Δικαιολογητικών και Κατάρτισης Πινάκων (ΕΕΔΙΚΑΠΙ).

Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης στην παρούσα προκήρυξη – πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση ΤΟΜΥ όσοι έχουν υπογράψει ήδη σύμβαση για τη στελέχωση Τοπικών Ομάδων Υγείας που προβλέπονται στο άρθρο 106 του νόμου 4461/2017.

Διαβάστε παρακάτω όλη την προκήρυξη πατώντας ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο:

3 σχόλια:

  1. Ναι. Τωρα θα τους στείλω μια σ...τούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΩΤΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πωπωπωπωπω ευκαιρία επαγγελματικής αποκατάστασης! Δεν πάω ούτε μπατιροΑγγλια ούτε ζητιανοΓερμανια! Στις γυφΤΟΜΥ θα τρέξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή