Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΠΟΕΔΗΝ: Υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ Διοικητής νοσοκομείου και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ

HR 
Διοικητής νοσοκομείου και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, εισέρχονται στο στίβο της pολιτικής, χρησιμοποιώντας τη θέση που κατέχουν, καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως ισχυρίζεται το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), πρόκειται για τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ, κ. Μιλτιάδη Μυλωνά και για τον «διπλοθεσίτη» διοικητή των νοσοκομείων «Ερυθρός Σταυρός» και Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, κ.Ευθύμιο Γεωργόπουλο.

Ο μεν κ. Μυλωνάς, ο οποίος «έλαμψε διά της απουσίας του» τις πρώτες δέκα ώρες στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι τον περασμένο Ιούλιο, είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό της νυν Περιφερειάρχη κυρίας Ρένας Δούρου.

Ο κ. Γεωργόπουλος, ο οποίος αποδείχθηκε ο πιο συνεργάσιμος διοικητής του υπουργείου Υγείας και δέχθηκε να βοηθήσει στην εκτόνωση μιας δύσκολης κατάστασης, και να διοικήσει, εκτός από τον Ερυθρό Σταυρό και το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, μετά την αποκάλυψη για τον διοικητή με τους πλαστούς τίτλους σπουδών, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Χαϊδάρι με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Πολίτες σε Δράση».

«Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι, στελέχη που έχουν διορισθεί να διοικήσουν φορείς του Δημοσίου να κάνουν ψηφοθηρία στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές χρησιμοποιώντας τις θέσεις που κατέχουν. Φαίνεται ο διορισμός τους αφορούσε και το Κράτος και τον Σύριζα» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου