Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Για κυνισμό κατηγορούν τον Λοβέρδο οι γιατροί

Για κυνισμό κατηγορούν τον Λοβέρδο οι γιατροί
"Ο κυνισμός του κ. Λοβέρδου είναι απερίγραπτος όταν ανακoινώνει στους πολίτες ότι από το 2013 θα πρέπει να κλείσει το 20% των Νοσοκομείων της χώρας. Είναι βέβαιο πως μετεκλογικά θα ανακοινώσει ότι έπεσε έξω στις προβλέψεις του και ότι πρέπει να κλείσει το 50% των Νοσοκομείων", τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος, Δημήτρης Βαρνάβας

"Όταν οι νοσοκομειακοί γιατροί προειδοποιούσαν ότι οι τοκογλυφικές συμβάσεις που αποκαλούνται Μνημόνια οδηγούν τα μισά Νοσοκομεία της χώρας ήταν ο ίδιος ο κ. Λοβέρδος που μας κατηγορούσε για δημαγωγία. Τώρα ο ίδιος προαναγγέλλει το έγκλημα που θα συντελεστεί μετεκλογικά, εάν –ο μη γένοιτο- προκύψει συγκυβέρνηση Μνημονίου.

Τα Νοσοκομεία σήμερα στενάζουν από την αυξημένη προσέλευση και ο ΕΟΠΥΥ, αυτό το τερατούργημα, έχει εξαφανίσει κάθε ψήγμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Συνεπώς κάθε κυβέρνηση που σέβεται τους πολίτες οφείλει να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα υγείας ώστε να ανταποκριθεί με επάρκεια στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας που μαστίζεται από ανεργία, κατάθλιψη και αυτοκτονίες" καταλήγει ο κ. Βαρνάβας.


YGEIANEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου