Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Mετεξεταστέα η ελληνική οικονομία!ImageΧΑΜΕΝΕΣ φαίνεται πως έχουν πάει μέχρι σήμερα όλες οι αιματηρές θυσίες των Ελλήνων πολιτών που έχουν επιβληθεί ελέω Μνημονίων: ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΑ μένει η ελληνική οικονομία μετά την πρώτη αξιολόγηση της τρόικας, την οποία αποκαλύπτουν σήμερα Τα Νέα. Ο μακροσκελής κατάλογος που παρέδωσε το τεχνικό κλιμάκιο των ελεγκτών στους επικεφαλής της τρόικας Πολ Τόμσεν από το ΔΝΤ, Ματίας Μορς από την Κομισιόν και Κλάους Μαζούχ από την ΕΚΤ αναδεικνύει την απραξία των προηγούμενων μηνών στην υλοποίηση δεσμεύσεων ιδίως στον τομέα των διαρθρωτικών αλλαγών και αστοχίες σε προβλέψεις εσόδων και δαπανών.

- Αποτυχία σημειώνεται στον τομέα της καταπολέμησης της αδήλωτης εργασίας και της πάταξης της εισφοροδιαφυγής και της φοροδιαφυγής.

- Εκτός στόχων όμως είναι και οι προβλέψεις της ίδιας της τρόικας για την αποδοτικότητα του μέτρου αύξησης των εσόδων μέσω της εκτίναξης του ΦΠΑ στην εστίαση από το 13% στο 23%.

- Στο μέτωπο του Δημοσίου, καθυστερήσεις διαπιστώνονται στην πλήρη εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου ενώ η αξιολόγηση της αποδοτικότητας της εφαρμογής του κανόνα μια πρόσληψη για κάθε δέκα αποχωρήσεις το 2011 δείχνει ότι κάτι δεν πήγε καλά.

- Καθυστερήσεις διαπιστώνονται και στο μέτωπο της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, η οποία, αντί για εξοικονόμηση 173 εκατ. ευρώ, οδήγησε σε μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης κατά 138 εκατ. ευρώ.

ΜΗΠΩΣ ΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ... ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ;;;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου