Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Διαψεύδει η NOVARTIS HELLAS τα σενάρια περί απολύσεων το Σεπτέμβριο
Δεν αποτελούν επίσημη θέση της εταιρείας οι φήμες για απολύσεις το φθινόπωρο δηλώνει κατηγορηματικά η Novartis Ηellaς τονίζοντας πως έχει αποδείξει, εμπράκτως, όλα τα χρόνια της λειτουργίας της στην Ελλάδα ότι οι άνθρωποί της αποτελούν την κινητήρια δύναμή της και γι’ αυτό διασφαλίζει ένα εργασιακό περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών.

Είναι γεγονός ότι όλος ο φαρμακευτικός κλάδος, έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια από τις δυσμενείς και σχεδόν μονομερείς σε βάρος του φαρμάκου αποφάσεις της πολιτείας για τον εξορθολογισμό των δαπανών στον τομέα της υγείας. Τα προβλήματα ρευστότητας και βιωσιμότητας είναι σημαντικά λόγω των μεγάλων συσσωρευμένων χρεών του δημοσίου και κυρίως του ΕΟΠΥΥ. Την ίδια στιγμή που οι εταιρείες εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην Πολιτεία και τους συνεργάτες και εταίρους τους.

Η ανθρωποκεντρική πολιτική της Novartis Ηellas όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας παραμένει αμετάβλητη παρά τις αντίξοες συνθήκες του εξωτερικού περιβάλλοντος και οι όποιες φήμες σχετικά με επικείμενες απολύσεις το φθινόπωρο δεν έχουν καμία αντικειμενική υπόσταση και δεν αποτελούν επίσημη θέση της εταιρείας.

Health view
Ημ/δημοσίευσης: 29/7/2012

- Posted using BlogPress from my iPad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου