Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Παραίτηση Δ.Σ μελών ΕΚΟ Φαρμακοποιών Ν.Δ - Ολόκληρο το κείμενο

ΑΘΗΝΑ 29-3-2013
Προς Γραμματεία Συνδικαλισμού Ν.Δ
Κοιν. Πρόεδρο Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά
Κοιν. Γραμματεία οργανωτικού Ν.Δ
Κοιν. Βουλευτές Νέας Δημοκρατίας.

Κύριοι, με την παρούσα επιστολή μας σας δηλώνουμε την παραίτηση όλων των μελών μας από το Δ.Σ. της Ε.Κ.Ο. Φαρμακοποιών Ν.Δ εφόσον ψηφιστεί το Νομοσχέδιο τέρας που αφορά το οριστικό κλείσιμο και απαξίωση του επαγγέλματος μας.

Πιστεύαμε πως ο λόγος ύπαρξης της ειδικής κομματικής αυτής οργάνωσης είναι ο...
... συνδετικός κρίκος με το κόμμα αλλά συγχρόνως να διεκδικεί θέσεις όλων των μελών του και των φαρμακοποιών όλης της χώρας προς την ομαλή λειτουργία της δημόσιας υγείας αλλά και του κοινωνικού αγαθού που λέγεται φάρμακο.

Δυστυχώς οι τελευταίες μυστικές συμφωνίες και η προώθηση των συμφερόντων των καρτέλ στον χώρο του φαρμάκου, οδηγούν στην απαξίωση του ρόλου του φαρμακοποιού αλλά και της δημόσιας υγείας.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού, παρά τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας, καταλήξαμε θύματα ενός καλοστημένου σχεδίου από τον Κ. Χατζηδάκη και τα μεγάλα συμφέροντα.

Καταστρέφετε 12.000 οικογένειες φαρμακοποιών και 20.000 εργαζομένων στον χώρο χωρίς δισταγμό !

Δεν εξυπηρετείτε ούτε τους ασθενείς ούτε τους καταναλωτές. Εξυπηρετείτε 2-3 μεγαλοεπιχειρηματίες και μετατρέπετε το φάρμακο και την υγεία σε εμπόρευμα ενός άθλιου κερδοσκοπικού κυκλώματος.

Θα σας αφήσουμε μόνους να συνεχίσετε αυτό το υπόγειο παιχνίδι της καρτελοποίησης και των μεγάλων συμφερόντων τονίζοντας πως θα είστε υπόλογοι στον ελληνικό λαό, εσείς και όσοι άλλοι ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο έκτρωμα.

Μην ξεχνάτε ότι και εσείς από τον λαό προέρχεστε και εκεί ανήκετε και θα καταλήξετε !

Λυπόμαστε που τόσα χρόνια σας στηρίξαμε.

Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες.

Για το Δ.Σ
Καλογερόπουλος Στέλιος Λυκουρέσης Δημήτρης

Γραμματέας ΕΚΟ Φαρμακοποιών Ειδικός Γραμματέας ΕΚΟ Φαρμακοποιών

1 σχόλιο:

  1. Kαλα κυριοι φαρμακοποιοι, φαγατε (με ορεξη μεγαλη....) το καροτακι με τη δραστικη ουσια και τη διευρυνση της αρνητικης λιστας, αρνουμενοι να δειτε περα απο τη μυτη σας τη συνολικη πολιτικη υγειας του Μνημονιου, αρπάξτε τωρα και το μαστιγιο της απελευθερωσης. Και μην κλαιτε σαν εξαπατημενες παρθενες, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή