Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ανοιχτά τα φαρμακεία μέχρι αύριο το μεσημέρι στην Αττική, παρά την απεργία


Ανοιχτά θα είναι αύριο μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι, τα φαρμακεία της Αττικής, παρά το γεγονός ότι ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος έχει κηρύξει από την Τετάρτη 26 Μαρτίου απεργία διαρκείας, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για το γάλα και τα φάρμακα.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικης ενημέρωσε τα μέλη του ότι “αύριο 26 Μαρτίου, τα φαρμακεία του ΦΣΑ θα παραμείνουν ανοικτά έως τις τις 2:30 το μεσημέρι, μετά αρχίζει ο αγώνας και θα λειτουργούν μόνο διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα”.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής πραγματοποιεί γενική συνέλευση στις 4 το απόγευμα αύριο στο ξενοδοχείο Ιντερκοντινένταλ.

Η διαφοροποίηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, αναμενόμενη απο πολλούς, οφείλεται στο γενικότερο κλίμα που έχει διαμορφωθει μετά τη συνέλευση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, καθώς οι δυο σύλλογοι διαφωνούν ριζικά στον τρόπο οργάνωσης των απεργιακών κινητοποιήσεων και διεκδικήσεων.

Μετά την εξέλιξη αυτή, είναι πιθανό και άλλοι σύλλογοι να ξεκινήσουν την απεργία από την Πέμπτη, ακολουθώντας το παράδειγμα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου