Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Μειώνονται από 400 σε 200 οι επισκέψεις σε γιατρούς του ΕΟΠΥΥ


Μειώνονται από 400 σε 200 οι επισκέψεις σε γιατρούς του ΕΟΠΥΥ

Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός, οι συμβεβλημένοι ιατροί των οποίων οι συμβάσεις παρατείνονται μέχρι το τέλος Ιουνίου θα επανέλθουν στις 200 επισκέψεις τον μήνα

Μειώνεται από αύριο, Τρίτη, το πλαφόν των επισκέψεων των συμβεβλημένων γιατρών του ΕΟΠΥΥ στις 200 ανά μήνα αντί των 400 που είχε γίνει εξαιτίας της πολύμηνης απεργίας των γιατρών του ΕΟΠΥΥ και του κλεισίματος των πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥ.

http://www.protothema.gr/

Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός, οι συμβεβλημένοι ιατροί των οποίων οι συμβάσεις παρατείνονται μέχρι το τέλος Ιουνίου θα επανέλθουν στις 200 επισκέψεις τον μήνα.

Παράλληλα προωθείται άμεσα, μετά από σχετική απόφαση του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ, κοινή υπουργική απόφαση για την ένταξη στο δίκτυο των συμβεβλημένων ιατρών του ΕΟΠΥΥ των ιατρών που επέλεξαν να μην ενταχθούν στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (ΠΕΔΥ).

Επίσης, σύμφωνα με την διοίκηση του ΕΟΠΥΥ άρχισαν οι συζητήσεις για τη σύναψη νέων συμβάσεων με τους ιατρούς, με βάση τις ανάγκες της κάθε περιοχής. «Η τρίμηνη παράταση στις ήδη υπάρχουσες συμβάσεις δίνει τον απαραίτητο χρόνο για να διαμορφωθεί το πλαίσιο αλλά και το περιεχόμενο των νέων συμβάσεων, μετά από διαβούλευση με τους εκπροσώπους των ιατρών», αναφέρει ο ΕΟΠΥΥ.

2 σχόλια:

  1. Δώστε τζάμπα τα ιατρεία σας, αφού στο τέλος κατα αντιμισθία θα πληρώνει ο μπαταχτσής-χρεοκωπημένος ΕΟΠΥΥ 800-1000 ΕΥΡΏ το μήνα. Μείον τα λειτουργικά έξοδα, μένουν 400-500 ευρώ. Κανονική δήμευση των ιατρείων μας. Για να δούμε ποιοί θα τσιμπίσουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα τα λειτουργικά έξοδα ήταν 400-500 θα άνοιγα σαμπάνιες δις εβδομαδιαίως. Μάλλον 600-800 είναι...Αν γίνει 1000αρικό θα μένουν 200 με το ζόρι...

      Διαγραφή