Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Σάλος από δήλωση Άδωνι προς εργαζομένους νοσοκομείων: ''Μισώ και σιχαίνομαι τους απεργούς''!

Λάδι στη φωτιά ρίχνει και άλλη μια φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης καθώς μετά τους κομμουνιστές δηλώνει ότι σιχαίνεται και τους απεργούς. 

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου - ΙΑΤROPEDIA

Απασφάλισε... για άλλη μια φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης καθώς σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και γιατρών στα Δημόσια νοσοκομεία δήλωσε ευθαρσώς ότι τους σιχαίνεται, δηλώσεις οι οποίες προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των εργαζομένων.

Όπως χαρακτηριστικά μεταφέρει στο iatropedia η πρόεδρος εργαζομένων στο ασκληπιείο της βούλας και μέλος στο ΔΣ της ΟΕΝΓΕ Δέσποινα Τοσονίδου δεχθήκαμε λεκτική επίθεση από τον υπουργό ο οποίος μας ειπε ότι μισεί και σιχαίνεται την απεργία .Μάλιστα σε έντονο και επιθετικό ύφος μας είπε πως είναι ντροπή μας που απεργούμε επειδή χάνουμε το 25% του μισθού μας από την διαθεσιμότητα. Μας είπε μάλιστα πως είμαστε ευνοημένοι γιατί εργαζόμαστε στο δημόσιο ενώ οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα παίρνουν λιγότερα και εργάζονται περισσότερο.

Η συνάντηση της ΠΟΕΔΗΝ με τον υπουργό υγείας πραγματοποιήθηκε με αφορμή την διαθεσιμότητα στην οποία μπαίνουν από 9 Απριλίου οι οδηγοί όλων των νοσοκομείων με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία τους όπως στην μεταφορά αίματος υγειονομικού υλικού ακόμη και φαγητού.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε στους εκπροσώπους του κλάδου ότι θα καλύψει τα κενά με οδηγούς του ΕΚΑΒ τους οποίους θα αποστείλει στα νοσοκομεία.

Κατά τα άλλα αντιδράσεις υπάρχουν και για τις νέες συγχωνεύσεις που προωθεί ο Άδωνις στο ΕΣΥ καθώς με ειδική τροπολογία που θα περάσει σε νομοσχέδιο του θα συγχωνεύει το νοσοκομείο των Κρεστένων και το νοσοκομείο Θώρακος στην Πάτρα με κοντινά νοσηλευτικά ιδρύματα μετατρέποντας έτσι σε Κέντρα Υγείας

2 σχόλια:

  1. Γιατί δέν γίνεται να συγχωνεύσουμε και το ελληνικό κοινοβούλιο με το γερμανικό? Θα μειώσουμε το κόστος λειτουργίας του και θα κάνουμε τους έλληνες βουλευτές οδηγούς και σερβιτόρους τών γερμανών,μιας και το νομοθετικό τους έργο έρχεται έτσι και αλλιώς απο το εξωτερικό.Αναρωτιέμαι αν ο υπουργός σιχαίνεται και τα στρούντελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ! ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή