Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ 22-12-2014

Αθήνα, 22/12/2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την υπ' αριθμ.1112/συν.201/18-12-2014 απόφασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ, ενέκρινε την τρίμηνη παράταση ισχύος, ως 31/3/2015, των συμβάσεων των παρόχων υγείας με τον ΕΟΠΥΥ, που λήγουν στις 31/12/2014.

Συγκεκριμένα, η παράταση συμβάσεων αφορά στις υφιστάμενες συμβάσεις μεταξύ του ΕΟΠΥΥ με Διαγνωστικά Εργαστήρια, Κλινικές, Φυσικοθεραπευτές, Οδοντοτεχνίτες, Κέντρα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης, Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας, Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης, Μονάδες Τεχνητού Νεφρού, Οικοτροφεία, Ιδρύματα/Κλινικές Χρονίων Παθήσεων, Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, Ειδικά Ιδρύματα για ΑμεΑ, ιδρύματα Ασυλικού Τύπου και Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης.

4 σχόλια:

  1. Mε τους ιατρους τι θα γινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να καταλάβω και εγώ τι ακριβώς παρατάθηκε? το clow back? και σε τι ποσοστό? το πλαφόν που θα ανακοινωθή?για το 2015 πότε? για να ξέρω πόσο πρέπει να χαίρομαι.Θωμόπουλος Ιωάννης/βιοπαθολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάδελφοι μας κοροιδευουν και πρεπει να το καταλαβετε:
    Ο ΠΙΣ σε ανακοινωση του στις 19/12 αναφέρει οτι σε συναντηση με τον προεδρο ΕΟΠΥΥ και Γεν. Γραμματέα στις 18/12, "Για το λόγο αυτό, συμφωνήθηκε να προταθεί προς το Υπουργείο Υγείας η τρίμηνη παράταση των υφιστάμενων συμβάσεων, ώστε να υπάρξει ο αναγκαίος χρόνος για την ολοκλήρωση της διαβούλευσης.".
    Ο ΕΟΠΥΥ σε ανακοινωση του στις 22/12 για την παραταση των συμβασεων αναφερει οτι σε ΔΣ του οργανισμου με ημερομηνια 18/12 αποφασιστηκε η παραταση των συμβασεων.
    Δηλαδη ο ΠΙΣ θα προτεινει με αποφαση της 18/12 προς το υπουργειο την παραταση των συμβασεων, κατι που ηδη ειχε αποφασιτει σε ΔΣ την ιδια μερα στις 18/12!!!
    Γιατι καθομαστε και πιστευουμε τα συνδικαλιστθικα τους τερτιπια και αγωνες τους? Πρεπει ο καθενας μας να καταλαβει οτι με το κρατος δεν μπορει να γινει ειλικρινης συναλλαγη και συμβαση. Οποτε ή ελευθεροι ή καταπίεση και κοροιδια με τις "φοβερες" συμβασεις του ΕΟΠΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχωσ για να ξερουμε ποιους δεν θα ψηφισουμε στις εκλογες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή