Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Λουράντος στο LIFE2DAY: - ασφαλιστικά μέτρα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς -

Της Νικολέτας Ντάμπου 

Εκτός νομικής ισχύς θα θέσουμε απευθυνόμενοι στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, οποιαδήποτε απόφαση της κυβέρνησης για αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώς των φαρμακείων λέει ο πρόεδρος του ΠΦΣ Κώστας Λουράντος στο LIFE2DAY.GR 

Αποφασισμένοι εμφανίζονται οι φαρμακοποιοί να συνεχίσουν τον αγώνα και να μην κάνουν πίσω στην διεκδίκηση τους να μην εφαρμοστεί η απόφαση της κυβέρνησης να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς στα φαρμακεία καταθέτοντας και ασφαλιστικά μέτρα. 

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΦΣ η οποία όπως σας γράψαμε το πρωί ξεκίνησε στις 12:30.

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς στα φαρμακεία. 

Το LIFE2DAY.GR επικοινώνησε απευθείας με τον πρόεδρο του ΠΦΣ Κώστα Λουράντο, οποίος δήλωσε ότι: 

« Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει και να τεθεί σε ισχύ η οποιαδήποτε υπουργική απόφαση αφορά το άνοιγμα φαρμακείων από μη φαρμακοποιούς. Εμείς σαν ΠΦΣ σε ενδεχόμενη εφαρμογή της απόφασης θα καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα. Δεν νομίζω ο οποιοσδήποτε υπουργός να θέλει να παίξει κορώνα-γράμματα την πολιτική του καριέρα. Θα απευθυνθούμε στου Θεσμούς – Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και θα καταθέσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να θέσουμε εκτός νομικής ισχύς οποιαδήποτε απόφαση. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.»


Σχόλιο:

Πολλά συγχαρητήρια στον κ Λουράντο και στο ΔΣ του ΠΦΣ για τη δυναμική στάση τους.

Άννα Μαστοράκου
Πρόεδρος ΙΣΠατρών

1 σχόλιο: