Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Ανακοίνωση ΤΣΑΥ για εκκαθάριση ληξιπρόθεσμων οφειλών


Εκκαθάριση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς ασφαλισμένους και παρόχους Υγείας έως 31-12-2012 (ΦΕΚ 4331/12-12-2017 τ.Β)-Επείγον επικαιροποίηση IBAN και στοιχείων επικοινωνίας

Αποτέλεσμα εικόνας για τσαυΠροκειμένου να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων καλούνται οι ασφαλισμένοι και οι πάροχοι υγείας, μέσω σύνδεσης με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και χρήση των προσωπικών κωδικών τους , από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.tsay.gr, να προβούν σε ηλεκτρονική επικαιροποίηση του λογαριασμού IBAN, τον οποίο έχουν καταχωρήσει κατά την υποβολή των δαπανών. 

Η διαδικασία αυτή κρίνεται απαραίτητη μετά την διαπίστωση ότι πολλοί από τους αναφερόμενους στις αιτήσεις λογαριασμούς δεν ισχύουν, μετά τις συγχωνεύσεις τραπεζών. 

Για την διευκόλυνση της διαδικασίας σκόπιμο θα ήταν να καταχωρηθεί στο αντίστοιχο πεδίο επικοινωνίας και η ηλεκτρονική σας Διεύθυνση.


3 σχόλια:

  1. Γνωρίζει κάποιος που ακριβώς στην ιστοσελίδα του ΤΣΑΥ αλλάζει το ΙΒΑΝ? Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπαινεις στο tsay.gr βαζεις τους κωδικους σου.Πας ηλεκτρ φακελλος ασφαλισμενου.Πατας αιτημα επικαιροποιησης.Πας στους αναγνωριστικους κωδικους. Πατας επεξερργασια.Πατας προσθηκη. Βαζεις τον ΙΒΑΝ. Πατας προσωρινη αποθηκευση.Πας στην αρχη της σελιδας και πατας ολοκληρωση αιτηματος (η καπως ετσι, δεν θυμαμαι ακριβως).Σου βγαζει ηλεκτρ. πρωτοκολλο αιτησης, το οποιο φυσικα σημειωνεις.Και το κερασακι...Βγαζεις φωτοτυπια την πρωτη σελ του βιβλιαριου οπου εισαι πρωτο ονομα,και τους την στελνεις.Καλη επιτυχια..

      Διαγραφή
  2. Οι άνθρωποιστο ΤΣΑΥ ειναι γραφικοι!Ενώ με επειγουσα ανακοίνωση μας προτρέπουν να επικαιροποιήσουμε τα στοιχεία μας όταν πας να το κάνεις σε πετά σε μια υπεύθυνη δήλωση από τις 8/11/16 χωρίς να ύπάρχει πουθενά ΙΒΑΝ.Τι εννοούν; Οτι πρέπει να υποβάλλουμε ξανά υπεύθυνη δήλωση και κατάσταση με τις απαιτήσεις ανά μήνα και έτος;Μήπως τα έχουν χάσει και αυτά οι άχρηστοι;ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή