Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Αναδρομικά για τους μισούς γιατρούς στις 27 Δεκεμβρίου! Πότε πληρώνονται οι υπόλοιποι


Χαρούμενοι… αναμένεται να κάνουν Πρωτοχρονιά οι γιατροί περίπου 35 νοσοκομείων της χώρας, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, καθώς ήδη έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και έχουν αναρτηθεί οι πίνακες με τους δικαιούχους ώστε να πληρωθούν στις 27 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για μεγάλα νοσοκομεία της πρωτεύουσας αλλά και κάποια της Περιφέρειας τονίζουν οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr.

Άλλωστε τις προηγούμενες ημέρες είχε δοθεί εντολή από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να επισπευσθούν οι διαδικασίες ώστε οι γιατροί να λάβουν όσο το δυνατόν συντομότερα τα αναδρομικά τους. Μάλιστα όπως λένε πηγές στο HealthReport.gr, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκηςφέρεται να τηλεφώνησε ο ίδιος σε κάποια μεγάλα νοσοκομεία ώστε να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες.

Εξάλλου όλοι οι υπόλοιποι που ανήκουν στα ειδικά μισθολόγια έχουν ήδη εισπράξει τα χρήματα με εξαίρεση τους γιατρούς και τους πανεπιστημιακούς.
Πάντως το ζήτημα είναι πως κάποιοι γιατροί του ΕΣΥ θα είναι τυχεροί και θα αλλάξουν χρονιά με χρήματα στους λογαριασμούς ενώ κάποιοι άλλοι θα χρειασθεί να περιμένουν. Διαβάστε ΕΔΩ χαρακτηριστικά: «Σταδιακά τα αναδρομικά στους γιατρούς του ΕΣΥ! Ποιοι θα προηγηθούν»

Ειδικότερα τα υπόλοιπα νοσοκομεία αναμένεται να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία με τα ονόματα και τους πίνακες στις αρχές Ιανουαρίου ώστε στις 13 Ιανουαρίου να γίνουν οι πληρωμές, ενώ κάποιοι άλλοι γιατροί θα τα λάβουν τελευταίοι στις 27 Ιανουαρίου που είναι και η τελευταία προθεσμία με βάση τη σχετική τροπολογία.

Να σημειωθεί ότι αναδρομικά θα λάβουν περίπου 20.000 γιατροί του ΕΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου