Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Πάτρα: Βρέθηκε ουσία στην Τζωρτζίνα - Έρχονται εξελίξεις

Σε ειδικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας για επιβεβαίωση φέρεται να έχει σταλεί το δείγμα της 9χρονης Τζωρτζίνας, στο οποίο βρέθηκε ουσία, που ενδέχεται να λύνει το μυστήριο.

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις για το θρίλερ με τα τρία κορίτσια από την Πάτρα και απασχολεί τις εισαγγελικές Αρχές, το Ανθρωποκτονιών αλλά και την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eReportaz ο τοξικολογικός έλεγχος ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα η οποία απεβίωσε στις 29/1/2022 ούσα νοσηλευόμενη σε Νοσοκομείο της Αθήνας, βρήκε ουσία. Σε πρώτη φάση δεν φέρεται να συνδέεται με την φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε το κορίτσι εξαιτίας της παραπληγίας, η οποία της είχε δημιουργηθεί από την δυσεξήγητη ανακοπή την οποία υπέστη στις 11 Απριλίου 2021.

Από τον αρχικό έλεγχο στην άτυχη Τζωρτζίνα ανευρέθηκε, σύμφωνα με το eReportaz, ουσία η οποία, όπως λένε οι ειδικοί, ενδεχομένως να μας οδηγεί στη λύση του θρίλερ. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το δείγμα έχει ήδη σταλεί σε ειδικό κέντρο της Βορείου Ελλάδος το οποίο καλείται να επιβεβαιώσει εργαστηριακά τα ευρήματα και να ανάψει το φως στο Ανθρωποκτονιών.

Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις με παραπομπή στη Δικαιοσύνη του προσώπου αλλά και των συνεργών που ευθύνονται για το θάνατο όχι μόνο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δυο κοριτσιών (Μαλένας και Ίριδας), όπως αναφέρει το eReportaz.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου