Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Το Δ.Σ. του ΙΣΑ στηρίζει του Φορείς Π.Φ.Υ. και ζητά να διασφαλιστεί η επιβίωση των ιατρείων της γειτονιάς


Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στο πλαίσιο της τελευταίας συνεδρίασής του, συζήτησε εκτενώς τις αλλαγές που επίκεινται στην Πρωτοβάθμια Φροντίδας Υγείας και διατύπωσε τη στήριξή του στις κινητοποιήσεις που έχει προκηρύξει το Συντονιστικό Όργανο των Φορέων Π.Φ.Υ. στις 26,27 και 28 Μαΐου.

Ομόφωνα τα μέλη του Δ.Σ. ζήτησαν να αυξηθεί η χρηματοδότηση για την ΠΦΥ, τόσο τη δημόσια όσο και την ιδιωτική και να διασφαλιστεί η οικονομική επιβίωση των ιατρείων της γειτονιάς. Όπως επεσήμαναν πρέπει να καταργηθεί το άδικο μέτρο του clawback και να κουρευτούν οι παλιές οφειλές που οδηγούν σε οικονομική ασφυξία του Φορείς της Π.Φ.Υ.

Το Δ.Σ. του ΙΣΑ στηρίζει τους Φορείς της Π.Φ.Υ. και συστρατεύεται με τα δίκαια αιτήματα τους.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

2 σχόλια:

  1. Πώς τις στηρίζει; Επιτρέποντας να ανοίγουν συνεχώς διαγνωστικά κέντρα τύπου super market ; Εάν δεν καταργήσετε την απόφαση νά έχουν δικαίωμα νά έχουν εργαστήριο μη γιατροί καί επίσης όσα γουστάρουν δεν σώζεται η κατάσταση.Επισης διαγραφή των χρεών που δεν είναι χρέη τά δεδουλευμενα πουθενά στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστά. Αλλά από τότε, που αντελήφθησαν οι επιχειρηματίες, ότι οι Όμιλοι Υγείας, είναι τα καράβια της στεριάς, οι πολιτικοί, ανεξαρτήτως κόμματος , από το 2009, τους έκαναν τη χάρη και η ασυδοσία της κερδοσκοπίας τους δεν έχει όρια. Γιατροί εργάτες του δίφραγκου και ασθενείς, που θα απολαμβάνουν υγεία σε 5άστερα πουλώντας το σπίτι τους. Έρχεται. Προσεχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή