Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Ο μοναδικός παθολόγος των νοσοκομείων Ηλείας κατέρρευσε

Συντάκτης: Virus

Ο μοναδικός παθολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας και ευρύτερα του νομού λιποθύμησε από την υπερκόπωση εν ώρα υπηρεσίας. Για να καλυφθούν οι ανάγκες στάλθηκε γιατρός από την Πάτρα!

Από την περίοδο έξαρσης της πανδημίας, σύμφωνα με το Ilia.news ο παθολόγος προσπαθεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής. Την στιγμή της κατάρρευσής του βρισκόταν στοΝοσοκομείο του Πύργου. Μια ξαφνική αδιαθεσία, τον έφερε στο πάτωμα με τους συναδέλφους του να προσπαθούν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Ο γιατρός ανέκτησε τις αισθήσεις του, αλλά έπρεπε πια να ξεκουραστεί. Το κενό κάλυψε προσωρινά γιατρός άλλης ειδικότητας, αλλά έπρεπε να βρεθεί άλλος παθολόγος, πράγμα αδύνατον αφού δεν υπάρχει άλλος στα νοσοκομεία του νομού… Για να σωθεί η έκτακτη κατάσταση στον νοσοκομείο έφθασε πια το βράδυ παθολόγος από την Πάτρα. Τα γεγονότα αυτά καταδεικνύουν την «γύμνια» των δομών από προσωπικό και την αδυναμία πια αντοχής των εξοντωτικών συνθηκών για τους γιατρούς.

7 σχόλια:

  1. Γιατι δεν αποχωρησε νωριτερα ?Με ποια λογικη οι αναγκες των ασθενων θα πρεπει να οδηγουν σε εξοντωση των γιατρων ? Δεν ειναι υποχρεωση της Πολιτειας να λυσει τα προβληματα αυτα ?Ο προεδρος του νοσοκομειου παραμενει στη θεση του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντράπηκε και η ντροπή!!
    Το αισχος της πολιτείας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν όμως προκηρυχθούν θέσεις χειρουργών σφαγή θα γίνει ποιος θα πρωτοπάει, γιατί εκεί θα βγαίνει κέρδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι νόμιμο να αντικαθίσταται ο Παθολόγος από γιατρό άλλης ειδικότητας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην μας ενοχλειτε δεν εχουμε χρονο κρυφακουμε τους πολιτικους μας αντιπαλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπόμαστε αλλά δεν περισσεύουν λεφτά για ιατρούς.......https://www.documentonews.gr/article/voyleytes-syriza-pros-pleyri-tha-kynigisoyme-tin-ypothesi-karpodini-mexri-na-epistrafei-kai-to-teleytaio-eyro/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η παθολογική κλινική του νοσοκομείου είχε μόνο έναν γιατρό;;;Αδυνατώ να το πιστέψω.Μάλλον θα ήταν ο "εφημερεύων"ιατρός.Λοιπόν έτσι εφημερεύουν οι περισσότερες κλινικές επαρχιακών νοσοκομείων εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή