Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Παρασκήνια/Στον αέρα οι επικουρικοί γιατροί – Τι θα γίνει με συμβάσεις τους

Στον αέρα οι επικουρικοί γιατροί – Τι θα γίνει με συμβάσεις τους

Σε αναμονή ακόμη οι επικουρικοί γιατροί καθώς δεν έχουν ανανεωθεί ακόμη οι συμβάσεις τους

Δήμητρα Ευθυμιάδου HR

Σε αγωνία βρίσκονται χιλιάδες επικουρικοί γιατροί που στηρίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας μετά και την αναστολή των ανεμβολίαστων υγειονομικών αλλά και τη συνταξιοδότηση εκατοντάδων άλλων γιατρών.

Παρά τις υποσχέσεις της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας ότι οι συμβάσεις τους θα ανανεωθούν, προς ώρας βρίσκονται σε αγωνία αφού δεν γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι.

Καθημερινά ζουν με το άγχος το τι τους ξημερώνει αφού δεν ξέρω πότε και πόσο θα ανανεωθούν οι συμβάσεις τους.

Να σημειωθεί ότι οι συμβάσεις των επικουρικών γιατρών λήγουν 31.12.2022 ενώ ο Θάνος Πλεύρης είχε δεσμευτεί ότι θα ανανεωθούν έως το τέλος του 2023.

Ένα είναι σίγουρο, ότι οι εκλογές θα φέρουν την ανανέωση των συμβάσεων… βρέξει χιονίσει.

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς οι επιλογές της τρέχουσας ηγεσίας του Υπ Υγείας είναι τόσο απροκάλυπτα υπερ της κατάρρευσης του ΕΣΥ, που ακόμη και Επιστήμονες με προϋπηρεσία αντιμετωπίζονται σαν αναλώσιμοι εργάτες. Ευτυχώς που έχουμε εκλογές και θα τις ανανεώσουν θέλοντας και μη... Σκοπιμότητες γαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ δεν πληρώνουν τους επικουρικούς και κάποιοι ονειρεύονται να πληρωθούν ως ΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν τι θα κάνουν με τους επικουρικούς ιατρους οι οποίοι αγωνιούν,βέβαια δεν μπορούν να δίνουν επ'αοριστον παρατάσεις καθώς τελειώνουν και άλλοι συνάδελφοί οι οποίοι θέλουν να υπηρετήσουν στα νοσοκομεία.Ας προκηρύξουν επιτέλους και μόνιμες θέσεις ώστε να πάρουν τον δρόμο τους οι παλιοί επικουρικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή