Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Ξανά στο προσκήνιο ο Σωτήρης Τσιόδρας: Μαζί με τον πρωθυπουργό μιλάνε για τον εμβολιασμό κατά της γρίπης

Health Report Παρασκήνια

Ξανά στο προσκήνιο ο Σωτήρης Τσιόδρας: Μαζί με τον πρωθυπουργό μιλάνε για τον εμβολιασμό κατά της γρίπης

Επανεμφάνιση Σωτήρη Τσιόδρα μαζί με τον πρωθυπουργό

HR

Ξανά στο προσκήνιο ο Σωτήρης Τσιόδρας αυτή τη φορά όχι για την πανδημία άλλα για να εμβολιασμό κατά της εποχικής γρίπης.

Έτσι μετά από ένα μεγάλο διάστημα ηχηρής απουσίας από το Μέγαρο Μαξίμου ο Σωτήρης Τσιόδρας επανεμφανίστηκε δίπλα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να μιλήσουν για τη σημασία που έχει το εμβόλιο κατά της εποχικής γρίπης και έτσι να πειστούν οι άνω των 60 μνα σπεύσουν να το κάνουν

«Ο εμβολιασμός κατά της εποχικής γρίπης προχωράει. Ας ακούσουμε λοιπόν τους γιατρούς, κι ας θωρακιστούμε!», γράφει στο Twitter ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, και συνοδεύει τη λεζάντα με ένα βίντεο με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο διάλογος έχει ως εξής:

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Παρότι δεν είμαι άνω των 60, αλλά επειδή έχω στο περιβάλλον μου συγγενή υψηλού κινδύνου, η σύσταση των γιατρών, επειδή συναναστρέφομαι και πολύ κόσμο, είναι να κάνω το εμβόλιο της γρίπης.

Σας συνιστώ αν είστε άνω των 60, να το κάνετε οπωσδήποτε. Ετοιμαζόμαστε προφανώς για τον χειμώνα και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προστατευμένοι. Γιατρέ τι λες εσύ;»

Σωτήρης Τσιόδρας: «Βεβαίως άτομα αυξημένου κινδύνου, άτομα που στο περιβάλλον τους έχουν άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο, ήδη άρχισε η εποχή της γρίπης και στην πατρίδα μας, να εμβολιαστούν και για τη γρίπη».

2 σχόλια: