Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Συνάντηση των προέδρων των Ιατρικών Τμημάτων / Σχολών με τον Χρυσοχοΐδη

Συντάκτης: Virus

Παρουσία του υπουργού Υγείας πραγματοποιήθηκε συνάντηση των προέδρων των Ιατρικών Τμημάτων / Σχολών. Το «παρών» έδωσαν οι επτά πρόεδροι των Ιατρικών Τμημάτων/ Σχολείων.

Συγκεκριμένα, η συνάντηση έλαβε χώρα την Παρασκευή 14 Ιουλίου σε εξαιρετικό κλίμα, όπως ανακοινώθηκε στα social media της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Επί τάπητος τέθηκαν ζητήματα όπως είναι η λειτουργία των Ιατρικών Σχολών / Τμημάτων, των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων και των Πανεπιστημιακών Κλινικών και Εργαστηρίων που είναι εγκατεστημένα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Επίσης, οι πρόερδοι έθεσαν και το σημαντικό πρόβλημα της υποστελέχωσης των Πανεπιστημιακών Κλινικών και Εργαστηρίων που είναι εγκατεστημένα σε Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία ή Νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. και η έκδοση ΚΥΑ των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας για τον καθορισμό των όρων και προϋποθέσεων απασχόλησης μελών ΔΕΠ στον ιδιωτικό τομέα της Ιατρικής.Οι πρόεδροι έδωσαν εκ νέου ραντεβού με τον υπουργό το προσεχές διάστημα.

2 σχόλια:

  1. Οι ιατρικες σχολες επι ΠΑΣΟΚ υποβαθμισθηκαν κι εγιναν τμηματα σχολων επιστημων υγειας ,ας μην το ξεχναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ μαζί με καλούς φίλους του ΠΑΣΟΚ σε αναμνηστική φωτογραφία πριν την καταστροφή της υγείας στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή