Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ανεπιθύμητος ο υπουργός υγείας στο συνέδριο Hellas Pharm

Αφερέγγυος συνομιλητής ο Άδωνις για τον οποίο η πολιτική ηθική και εντιμότητα είναι άγνωστες έννοιες,

λέει ο ΦΣΑ. Σε σκληρή επιστολή προς τον υπουργό υγείας προχώρησε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής την Τρίτη 1 Απριλίου ακυρώνοντας την πρόσκληση που του είχε γίνει προ ημερών να παραστεί στο συνέδριο Hellas Pharm. Παραθέτουμε την επιστολή του ΦΣΑ ως έχει:

"Κύριε Υπουργέ,

Με πρόσκλησή μας, που σας είχε αποσταλεί προ ημερών, σας είχαμε προσκαλέσει να παραστείτε στο συνέδριό μας Hellas PHARM 2014 και να λάβετε μέρος σε συζήτηση με θέμα Υγεία «ώρα μηδέν». Πολιτεία και θεσμικοί «ενώπιος – ενωπίω». Στη συζήτηση αυτή έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι ιατρικών φορέων και των φαρμακευτικών εταιρειών.

Μετά από τη στάση σας, καθ΄ όλη τη διάρκεια των συζητήσεων που κατέληξαν στη ψήφιση του νόμου, που καταστρέφει τη φαρμακευτική περίθαλψη των πολιτών προς όφελος των μεγάλων συμφερόντων, σας δηλώνουμε ότι είσαστε ανεπιθύμητος στο συνέδριό μας.

Η δήλωσή μας αυτή δεν αφορά τις διαφωνίες μας μαζί σας, όσο και αν αυτές είναι ριζικές και αξεπέραστες. Έχει να κάνει με το ότι αποδειχθήκατε αφερέγγυος συνομιλητής, άνθρωπος για τον οποίο η πολιτική ηθική και εντιμότητα είναι άγνωστες έννοιες. Με αυτό τον τρόπο πλέον καταγράφεστε στη συνείδηση όχι μόνον των φαρμακοποιών, αλλά και της ελληνικής κοινωνίας".


3 σχόλια:

  1. Το ιδιο επρεπε να κανει και ο ιατρικος συλλογος.Ο ανθρωπος δεν είναι μονο ανέντιμος και ανήθικος είναι και ανεγκεφαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή προφανώς είναι η αντίληψη των "θεσμικών" περί Δημοκρατίας.......................

    Τά όσα εμμέσως πλην σαφώς ή και ωμά (PFIZER) παραδέχονται οι προμηθευτές και αποδεικνύουν οι δικαστικές έρευνες (DE PUY) μάλλον εντάσσονται στα περι "συνωμοσίας" σε βάρος του ιατρο-φαρμακευτικού κατεστημένου της εγχώριας "λέσχης" γνωστών και μη εξαιρετέων λαμπρών επιστημόνων, συγγενών τους και λοιπών "αχυρανθρώπων" (ξέρετε πολύ καλά ποιούς υπονοώ). Το ποιός είναι "ψεκασμένος" το αφήνω στην κρίση σας. Κατά τα άλλα, η ακύρωση της πρόσκλησης δίνει το μέτρο αντίληψης της δημοκρατικής σας άποψης. Η απεργία των φαρμακοποιών, συν τοις άλλοις, απέδειξε περίτρανα πόσα φαρμακεία πραγματικά χρειάζονται στην αγορά και πόσοι συνάδελφοί σας είναι έτοιμοι να "αυτοκτονήσουν" επαγγελματικά και οικονομικά για να παραμείνουν κάποια "νούμερα" στα Δ.Σ. των φαρμακευτικών συλλόγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παρτα ολοι σας απο τον φιλο σας κο υπουργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή