Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Καμιά απάντηση από το Υπουργείο Υγείας για την απώλεια των 850 θέσεων από την προκήρυξη του ΟΑΕΔ

Πέντε ημέρες έχουν περάσει από τη δημοσίευση της σχετικής λίστας με τους επιτυχόντες του ΟΑΕΔ για την υγεία, όπου οι 4000 θέσεις έγιναν 3150 λόγω εσφαλμένου χειρισμού στην προκήρυξη (δείτε ΕΔΩ), και από την πλευρά του Υπουργείου Υγείας δεν έχει γίνει το παραμικρό σχόλιο για την απώλεια του 1/4 περίπου των θέσεων της πολυδιαφημισμένης προκήρυξης.

ygeionomikoi.gr

Ας βγουν τουλάχιστον να πουν ότι αναγνωρίζουν το λάθος τους και ότι οι 850 θέσεις που έμειναν κενές θα επαναπροκηρυχθούν, χωρίς προαπαιτούμενο τη δωδεκάμηνη εγγραφή στα μητρώα του ΟΑΕΔ για την υποβολή αιτήσεων.

Όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει ούτε αυτό.

Με το γνωστό αλαζονικό ύφος του ο Π. Πολάκης έγραψε στο facebook το παρακάτω σχόλιο: Βγήκαν και τα προσωρινά αποτελέσματα για τους 4000 μέσω ΟΑΕΔ για νοσοκομεία -κέντρα υγείας -Πεδυ Περιμενω απο το πρωί ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ ,της ΝΔ κλπ που θα καταγγέλει την κυβερνηση για διόγκωση του δημοσίου!!!» δείχνοντας να μην έχει αντιληφθεί ότι έμειναν κενές οι 850 από τις 4000 θέσεις που προκηρύχθηκαν. Δεν μπήκε καν στον κόπο να ανοίξει το σχετικό αρχείο που αναπαρήγαγε με το σύνδεσμο που ανέβασε; Δεν τον ενημέρωσαν οι πολυάριθμοι ειδικοί του συνεργάτες; Δεν του το είπαν οι υποτακτικοί συνδικαλιστές του ΆΡΜΑτος;

Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση οφείλει να πάρει θέση, γιατί για ακόμη μια φορά η πραγματικότητα είναι διαφορετική από τις πομπώδεις εξαγγελίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου