Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ και το Νοσοκομείο Αγρινίου επισκέφθηκε ο Μ. Σαλμάς




Τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο καθώς και το νοσοκομείο της πόλης επισκέφθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Μάριος Σαλμάς. Στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ ο κ. Σαλμάς είχε συζήτηση με τον διευθυντή κ. Γ. Σπηλιώτη καθώς και με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, κ. Π. Παπαθανάση, τον αντιπρόεδρο του ΕΟΠΠΥ Αγρινίου, κ. Γ. Ζήση και την πρόεδρο των εργαζομένων κ. Σιδέρη ενώ τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ καθώς και τα προβλήματα που προκύπτουν από την έλλειψη ειδικοτήτων όπως του ψυχιάτρου, του νευρολόγου και του ουρολόγου. Παράλληλα με τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ, ο κ. Σαλμάς παρουσίασε το τηλεφωνικό κέντρο επικοινωνίας του οργανισμού με τους ασφαλισμένους.
Στη συνέχεια ο κ. Σαλμάς μετέβη στο νοσοκομείο της πόλης του Αγρινίου όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής κ. Λ. Δημητρογιάννης και εν συνεχεία επισκέφθηκε νοσηλευόμενους ασθενείς ενώ είχε συνάντηση και με το προσωπικό του νοσοκομείου. Σε δηλώσεις του ανακοίνωσε ότι σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για τις εξελίξεις μεταφοράς στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του νοσοκομείου καθώς ξεπερνιούνται τα προβλήματα που είχαν προκύψει σε ό,τι αφορά την προμήθεια του εξοπλισμού.
Τέλος ο κ. Σαλμάς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου τονίζοντας ότι, μετά και από δική του παρέμβαση, αφού ξεπεράστηκε το πρόβλημα προμήθειας πετρελαίου εξασφαλίστηκε η ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου και κάλεσε το προσωπικό να συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντά του.

Best.gr

- Posted using BlogPress from my iPad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου